Jurnal de calatorie - 5.

am ezitat mult, pana sa scriu aceasta postare. am multe idei si, totusi, niciuna nu mi se pare suficient de buna. ce as mai putea spune eu, cand s-au zis atatea? as fi putut scrie mai inainte, dar am lasat timpul sa curga, pentru a retrai acum fiecare moment. pentru ca a fost superb.

pentru ca sunt talentati. pentru ca merita tot respectul. pentru ca nu renunta. pentru ca rezista desi presa ii vorbeste de rau. pentru ca nu le pasa de gurile rele si nu le iau in seama. pentru ca lupta pentru noi.

despre recitalul de la Brasov, ce ar fi de zis? ca a fost cel mai frumos show la care am fost? ca m-au incantat cat pentru o viata-ntreaga? astea le-a spus toata lumea. as adauga faptul ca mi-au injectat cele mai puternice droguri in vene, in suflet. muzica lor mi-a cantat in cap intreaga noapte. mesajul lor imi da putere in fiecare zi, cand ma trezesc si vad posterul atat de drag.

pentru ei am schimbat intreg planul de "concediu". datorita lor m-am revazut cu Ana mea draga si cu Andreea, care de fiecare data ne face visele sa devina realitate. le multumesc amandurora. 
le multumesc baietilor de la Vama. le multumesc parintilor si prietenilor mei, care au modificat totul pentru a-mi implini o dorinta.
ei nici nu stiu cat de mult a contat. ei nici nu stiu cat de bine mi-au facut cele 2 ore de Vama. ei nici nu stiu cat de bine imi face inca.

asta mi-a fost planul din ultima zi, de sambata, cand, asteptand concertul, am mers si pana la pestera Dambovicioara. 
duminica ne-am intors acasa, cu Vama-n suflet si cu multe amintiri.


P.S.: azi : Vama - Fericire. pentru ca a fost unul dintre cele mai mari motive de bucurie de vara asta. pentru ca ii ador.

have a happy day!

Comentarii

Trimiteți un comentariu