Putere.

dimineata de azi m-a gasit mult prea obosita si cu o senzatie de greata. am decis totusi sa merg la liceu, nedorind sa pierd o zi degeaba. pe drum am fost tacuta si i-am surprins pe toti. de fapt, lucrul asta a dezvaluit starea proasta pe care o aveam. 
cand am coborat din autobuz, in drum spre liceu, le-am spus colegelor mele, glumind : "lasa ca il vad si imi trece". nu credeam, totusi, ca va fi asa, pentru ca, pe parcursul verii, sentimentele mele s-au schimbat un pic si ma gandeam ca nu mai are o putere chiar atat de mare asupra mea. dar am ajuns la liceu si nu pot sa descriu ce am simtit exact. cert este ca gandul mi-a zburat de la starea aceea la EL si in fiecare pauza am asteptat sa-mi iau "medicamentul". si-mi face bine, nu stiu cum, simpla lui prezenta. 
am innebunit-o pe colega mea de banca, cu discutii despre EL, si, pentru a incheia intalnirea noastra de azi intr-o nota asemanatoare, am tachinat-o la sfarsitul zilei, spunandu-i ca : "cine stie, poate vine si EL in statia asta. stii ca asta-i drumul lui si ca luam exact acelasi autobuz ca EL". a oftat si, cu zambetul pe buze, s-a uitat la mine, parca zicandu-mi ca n-am eu norocul asta. si chiar asa a fost, caci am plecat prea repede si EL n-a ajuns in statie. dupa ce am terminat treaba in oras, am luat autobuzul in sens invers, spre casa. si nici prin gand nu ne trecea ca, de la o statie urmatoare, raspandindu-si parfumul in tot autobuzul, EL va urca, impreuna cu alti colegi.
si-apoi radeam gandindu-ne ca, desi nu a mers acasa direct, ceva, de undeva, a vrut ca noi sa ne mai intalnim o data azi. si, l-a facut pe EL sa intarzie atat de mult, incat sa ajungem noi inapoi. sau poate ca ne-a ajutat pe noi sa terminam mai repede, pentru a ajunge in autobuzul in care avea si EL sa fie. am interpretat asta ca pe un semn. nu stiu de la cine; nu stiu de ce. dar mi-a placut. universul comploteaza si, in sfarsit, a facut-o in favoarea mea.


P.S.: astazi : Chris Brown ft. Keri Hilson - Superhuman. pentru ca EL are o putere supranaturala, cel putin asupra mea.

have a beautiful night!

Comentarii

Trimiteți un comentariu