Inca o zi.

se termina si a doua saptamana de scoala. cat am asteptat ziua asta de vineri, pentru ca se resimte lipsa somnului. deja nu mai aud alarma telefonului sau o opresc si dorm in continuare, pana se gandeste cineva sa ma trezeasca.
dar cat de bine e la scoala! stiu, sunt printre putinii carora le place, dar inteleg. eu macar am un motiv. si e cel mai bun motiv. EL e zilnic acolo. colorat. vesel. cret. dragalas.
"ce bine ca week-end-ul are doar 2 zile. trebuie sa imi iau drogul", ziceam luni. si am inceput saptamana auzindu-i vocea. si poate a fost si asta unul dintre motivele pentru care saptamana a fost mai usoara.
in plus, a trebuit sa iau niste decizii importante si sper ca am ales bine. tot saptamana asta am invatat multe, la orele de filosofie, si trebuie sa elaborez niste planuri, strategii, pentru a atinge obiectivul propus semestrul asta.
ziua asta pare sa fie cea mai grea. nu e la liceu si zilele fara EL, daca sunt multe, sunt grele. si vine week-end-ul. si o sa fie unul obositor. dar toate incep sa fie epuizante. de ce incearca profesorii sa ne sperie cu clasa a 12-a?! adica nu imi faceam griji, dar cand vad cat de speriate si grabite sunt unele profesoare, ma gandesc ca, totusi, daca doar mie mi se pare usor, sunt ciudata.
hai ca s-a terminat si ora de mate. deci, ne mai citim mai tarziu.

P.S.: azi: 
Jay Sean ft. Lil' Wayne - Down. pentru ca mi-am inceput dimineata bine cu melodia asta. 
LE: m-a fericit si azi, pana la urma, cu simpla lui prezenta.

good morning!

Comentarii