100.

am ajuns la postarea cu numarul 100. am adunat aici mii de ganduri, sute de vise, zeci de sentimente. am vorbit despre EA, despre ele, despre tot ce simt pentru EL, despre tot ce ma face sa simt. v-am lasat sa ma cunoasteti mai mult sau mai putin. v-am facut prietenii mei. si ma bucur ca ma primiti in viata voastra si ca totul merge bine.

postarea asta e pentru voi, toti cei care ma cititi si-mi sunteti alaturi. pentru toti cei care ma incurajeaza sa merg mai departe, sa continui sa scriu.
in primul rand, sa fie pentru EL, subiectul celor mai multe postari. daca as avea suficient timp, as putea scrie zilnic despre EL, caci imi da motive zilnic. de exemplu, ieri n-a fost la liceu si mi-a facut rau cu absenta. azi a vindecat totul si am zambit din nou. maine va fi tot acolo si ma va ajuta sa respir. asa o sa fie zilnic. pentru ca e EL.
in al doilea rand, sa fie pentru ele, fetele mele dragi. ele sunt cel mai dur juriu, cel mai critic. ele ma descopera; ele afla cum sunt cu adevarat, prin intermediul acestor "5 zambete".
de asemenea, sa fie pentru EA, cea care ma vegheaza si-mi da putere in fiecare zi, de acolo de sus.
in al treilea rand, dar nu ultimul, sa fie pentru voi, cei care sunteti aici : Prometeu, Hain, Liz, Andreea, Kresta, Trent, Tasha, Rox, Lilu, Maya, Andy si toti ceilalti care va mai regasiti in lista mea de bloguri dragi sau care ma vizitati, fara sa stiu.

pentru voi, toti, un rasarit de aici, de la mare. sa va conving ca zilele de liceu sunt frumoase, cu rasarituri superbe si un EL minunat de cret.
multumesc pentru sustinere. pentru ca sunteti aici. pentru ca zambiti!


P.S.: astazi : Jay-Z ft. Rihanna & Kayne West - Run this town. pentru ca zambetele continua in oras.

hundred of smiles!

Comentarii

Trimiteți un comentariu