Acelasi.

frigul pune stapanire pe orasul incarcat de frunze uscate. in unele locuri, covorul fosneste sub picioarele trecatorilor si ma face sa zambesc. imi place sa le aud si, uneori, sunt ca un copil mic, topaind de pe o frunza pe alta. ii invidiez pe cei care au zapada de acum; noi nici macar in decembrie nu prea avem. dar ma bucur ca e frigut. mi-era dor de senzatia de urechi inghetate si nas rosu. si-mi place ca soarele inca straluceste, si rasaritul e inca frumos, cerul avand mii de nuante parfumate.

fiecare dimineata, oricat de matinala, imi aduce zambete si bucurie in suflet. EL are un efect magic asupra mea si gandul ca ajung sa-l vad, ma inveseleste. mireasma lui ramane impregnata pe hol, dar poate doar eu o simt mai mult. chipul lui si salutul din fiecare dimineata imi transforma orice ploaie in soare, orice zi mohorata de toamna in zi de vara. pentru ca, asa cum am mai spus-o, toamna, EL e vara mea. si-mi urmareste gandul, pentru ca ajung mereu la idei despre EL, indiferent despre ce era vorba initial.
inca imi ruleaza perfect in minte visul de sambata noaptea, in care EL a fost acolo. m-a marcat cel mai mult; niciodata nu am mai avut senzatia de real atat de puternica. duminica dimineata puteam sa jur ca a fost langa mine intreaga noapte, ca a stat acolo. si ca am vorbit. si ca m-a tinut de mana. si ca l-am rugat sa nu plece din visul meu, din viata mea. si, de fiecare data cand il vad, imaginile astea imi zboara prin fata ochilor. si asta ma face confuza, pentru ca trebuie sa ma gandesc daca a fost real sau nu si daca ar trebui sa ii spun ceva.

si, uneori, imi reprosez ca sunt prea timida si ca nu pot sa reactionez normal in preajma lui. alte colege pot sta langa EL si ii pot vorbi, comportandu-se normal. dar eu ma inrosesc in 2 secunde, cand apare. si cum o sa fie atunci cand o sa stie de blog? EL e printre putinii care n-au aflat inca de "5 zambete" si nu cred ca o sa mai dureze mult pana cand isi va da seama ca e protagonistul unui blog. dar nu cred ca s-ar supara; nu am scris nimic de rau, iar sentimentele mele sunt sincere si exprima exact ce e in sufletul meu. nu-mi pasa ce cred ceilalti. poate i-ar deschide un pic ochii, poate l-ar face sa se fereasca mai mult de mine; EL va ramane oricum personajul principal de pe blog, atata timp cat va fi pe un plan principal in sufletul meu.


P.S.: astazi : Liberty X - Holding on for you. pentru ca mi-a placut mult melodia asta.

have a beautiful day!

Comentarii

Trimiteți un comentariu