Am premiat.

chiar daca nu am mai postat, am fost cu ochii pe blog si am vazut cine a fost al cincilea in lista de bloguri, cand am adunat cele 5555 de vizite. am luat deja legatura cu cea care va primi cartea, dar acum fac anuntul oficial :
premiul merge la ..... Liz !!

ma bucur ca a fost sa fie ea, pentru ca a fost usor sa aleg cartea. aveam in minte, cand am scris postarea anterioara, povestea scrisa de Cecilia Ahern - Suflete pereche. nu este o carte care se potriveste tuturor celor care ar fi putut sa o castige, asa ca am preferat sa decid care e premiul dupa aflarea celui ce va fi premiat.
aceasta este una dintre cartile mele preferate, pentru ca este scrisa intr-un mod diferit. este captivanta, usor de parcurs si, cred eu, se potriveste de minune acestui anotimp, impreuna cu o cana fierbiente de ceai.
subiectul nu este unul obisnuit, siropos, asa cum ati fi tentati sa credeti din titlu. povestea este minunata si prezinta exceptia care confirma, de fiecare data, regula, in situatiile ce par imposibile.
mai multe o voi ruga pe draga de Liz sa spuna, daca ii va face placere si daca ca fi incantata de povestioara asta.  
 
maine voi trimite cartea spre ea, cu cele mai dragi urari si cele mai calde imbratisari impachetate.


P.S.: azi : Aerosmith - I don't wanna miss a thing. pentru ca am revazut sambata filmul, pe a carui coloana sonora e. pentru ca imi place.

good night!

Comentarii

  1. Nici nu stiu cum sa iti multumesc, Bianca... Si ca sa vezi ce emotionata sunt m-am si documentat despre carte... deci o sa imi placa cu siguranta... O imbratisare calda si inca un multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu