Revenire.

ce-i drept, nu am mai postat de mult si pentru ca mi-a fost atrasa atentia, m-am pus pe scris.
pentru 3 zile, o gripa afurisita m-a tinut la pat, fara chef, fara vlaga. inca tusesc zgomotos si-mi trag nasul, dar sunt aproape vindecata. azi am fost la scoala si mi-a facut bine, ca de fiecare data, sa il revad, sa le revad. caldura fetelor din privire, din zambetele largi, m-a bucurat azi cel mai mult.
apoi, spre seara, un telefon mi-a redat visele cu EL. cand credeam ca totul s-a dizolvat usor, revenind la starea initiala, acum am o noua sansa, o noua oportunitate. si voi profita de ea, fara sa imi pese ce s-ar putea intampla rau. pentru ca asta am invatat azi. sa simt momentul, sa profit de el, pentru ca nu poti intoarce timpul si, poate, o noua sansa nu se va mai ivi prea curand. daca EL va accepta propunerea pe care i-o voi face maine, va insemna atat de mult, va fi legatura de care am nevoie.

week-end-ul asta am invatat multe, de la cateva persoane de la care nu ma asteptam. am capatat ceva atat de pretios, dar care, pentru ei, a fost atat de simplu de dat. multumesc inca o data! v-ati asigurat locuri foarte speciale, in inima mea.

mai e putin si vine Vama. gandul ca sambata o sa imi reincarc bateriile, ma motiveaza sa trec repede peste fiecare zi din saptamana asta. si simt ca baietii o sa-mi dea energia de care am nevoie, motivatia pe care o astept, puterea pe care mi-o doresc. si EL poate avea un rol foarte important in tot evenimentul asta.


P.S.: azi : JLS - Beat again. pentru ele. pentru ca imi place.

good night!

Comentarii

Trimiteți un comentariu