Dialog 2.

- te trezesti si te pregatesti sa pleci la liceu. te imbraci si iti aranjezi frumos parul, dupa care pleci grabita spre statia de autobuz. prin minte ti se perinda tot felul de imagini, conversatii si te detasezi de problemele oamenilor din jur, care se exprima mult prea galagios pentru ora aceea matinala. stii ca dintre toate zgomotele diminetii, vocea lui e singura care te linisteste si pe care ai putea sa o recunosti dintr-o mie. dar ajungi pe coridorul drag, in liceul somnoros, si infrunti fiecare centimentru patrat care pastreaza ceva din EL. si esti putin dezamagita cand vezi ca la prima ora nu vine. si astepti pauza urmatoare sa ajunga acolo, dar EL nu apare deloc, intreaga zi.
- pai, de-aia ziua trece greu. si norii acopera cerul prea repede. si noaptea mi-e fara vise.
- dar de ce sa lasi sa treaca o zi fara EL, mai ales cand ai ceva sa ii spui? ai numarul lui de telefon, ai o voce pe care toata lumea o lauda si nici nu esti in fata lui, deci nu vede cat de rusinata esti, nu poate sa observe cat de tare iti tremura picioarele si nici n-o sa auda cum iti bubuie inima. trebuie doar sa ai putin curaj.
- am avut! am vorbit, i-am spus planul si i-am absorbit fiecare cuvant. nici nu observasem cat de calm vorbeste si cata sinceritate transmite. chiar daca raspunsul lui nu a fost pozitiv, m-a ajutat si mi-a luminat sufletul prin zambetele din spatele telefonului. mi-a dat forta si curajul de a-l chema sambata, chiar daca nu va avea rolul pe care il voiam initial. simpla lui prezenta va face ca toti ceilalti sa dispara si Vama va canta doar pentru noi.
- e un nou pas. e bine cand se ivesc ocazii sa ii vorbesti, sa il ai aproape. incearca sa le gasesti mai des, sa nu lasi, din nou, relatia sa se dizolve. fa ce simti ca e bine pentru tine, asculta-ti inima si lasa lumea sa creada ce vrea. in fond, fiecare are dreptul la o parere personala.


P.S.: azi : ErreWay - Que se siente. pentru ca se potriveste. pentru ca imi place.

beautiful sunrises!

Comentarii

  1. Ah, crede-ma cand iti spun ca stiu cum e sa astepti cu sufletul la gura momentul cand el intra pe usa.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu