Dialog 3.

- cand ai curajul sa actionezi, sa vorbesti, cand poti sa-l privesti in ochi si sa-ti stapanesti emotiile, atunci capeti un gram in plus de incredere in fortele proprii. cand te-ntampina de dimineata cu un salut mult-asteptat, atunci stii ca vei avea o zi mai buna. cand dup-amiaza, la plecare, iti face tot trupul sa tremure de emotie cu un zambet larg, atunci iti dai seama ca s-a mai facut un pas.
- da. si, acum, astept cu nerabdare sa vad daca va fi acolo diseara. cred ca asta ar insemna mult.
- si, apoi, stiu ca mai ai un plan pentru pasul urmator. mai ai 8 luni la dispozitie si destui pasi de facut, pana veti ajunge la stadiul la care-ti doresti. 
- nu voi mai lasa timpul sa prafuiasca ceea ce am facut pana acum. voi incerca sa fac pasii mult mai repede. amintirile trebuie sa ramana calde in mintea lui, pentru a construi mai repede.
- eu nu inteleg cum, chiar si in situatiile care n-au nici o legatura cu EL, gandul tot acolo iti e. ti-l imaginezi in tot felul de ipostaze si te gandesti cum ar reactiona. iti amintesti de parul cret care te-a fermecat, de zambetul strengar cu care-ti topeste sufletul si, intr-o secunda, El e langa tine. cum reuseste?
- eu n-am nici o putere in fata sufletului meu si el il considera ca fiind cel mai compatibil, iar eu nu ma pot impotrivi. au fost semne si detalii mici pe care doar eu le-am observat si pe care le pastrez ascunse. ele m-au facut sa cred ca sufletul meu ar fi fericit langa al lui, ca inima mea s-ar reintregi datorita inimii lui. 
- in cazul asta, eu te voi sprijini in tot ceea ce vei dori sa faci. sunt alaturi de tine si stiu ca, atunci cand vrei cu-adevarat, poti. nu-ti ascunde stralucirea din ochi atunci cand apare, inarmeaza-te cu cel mai cald zambet si sufletul tau ii va transmite vibratiile lui.


P.S.: azi : Cascada - Evacuate the dancefloor. pentru ca imi place.

have a sunny week-end!

Comentarii