La multi ani!!

sa ramai neschimbat si sa-mi traiesti mult, taticule drag!
cu toate ca esti tacut dimineata, somnoros sau irascibil, stii ca imi place sa plec cu tine. si stiu ca iti vorbesc mult; imi cer scuze, e felul meu de a ma trezi.
cu toate ca ai ajuns la spital la 10 minute dupa nasterea mea, stiu ca ti-ai dorit intotdeauna o fetita si sper sa fii mandru de mine.
sa nu crezi ca am uitat de duminicile in care jucam "pase". sau de prima data cand am fost pe stadion [era miercuri si chiulisem de la religie pentru un Farul Constanta - Steaua Bucuresti]. sau de primul meci in nocturna. sau de seara magica in Ghencea. sau de prima si ultima data cand te-am vazut plangand, atunci cand a murit EA. cred ca ti-a fost greu sa imi dai cumplita veste; din fericire nu ai avut nevoie de prea multe cuvinte. si sa stii ca nu am uitat nimic din ce m-ai invatat. si sa stii ca apreciez ca te-ai luptat cu cei din jur pentru a-ti indeplini visul. ai trecut peste orice, motivat fiind de inima ta, si ai reusit. si sunt mandra de tine, de faptul ca sunt fiica ta.
mai stii cand m-ai invatat sa tai lemne, pentru ca tu nu puteai din cauza piciorului rupt? cat am stat atunci cu tine la spital si ce emotii aveam. dar am trecut peste toate.
o prietena mi-a "prezis" ca sotul meu va semana cu tine; ar fi bine sa se mai gaseasca baieti asa. pentru ca esti calm, harnic si iubitor.
pentru ca nu te-as schimba cu nici un alt tata. pentru ca iti place cum fac cafeaua. pentru ca ziua ta pica, de fiecare data, in aceeasi zi a saptamanii ca ziua mea. pentru ca mai am atatea de invatat de la tine. pentru ca nu te lasi infrant si lupti pentru ceea ce e important pentru tine : familia.
si eu apreciez ceea ce faci. si asta e modul meu de a-ti spune ..multumesc!


P.S.: azi : Vama - Cartita. pentru ca asta e melodia ta preferata de la ei.

good morning!

Comentarii

Trimiteți un comentariu