Mix de idei.

acum ceva timp, hainul a premiat un cititor al blogului lui, pentru ca ajunsese la 2000 de vizualizari. i-am furat ideea si o sa premiez pe cineva, cand o sa ajung la 5555 de vizite. premiul o sa ajunga la cel/cea care va fi pe a cincea pozitie in lista de bloguri din stanga. iar premiul va fi o carte, pe care o voi alege in functie de castigator. 
mai e putin pana la termenul limita. o sa fiu cu ochii pe voi!

acum, vreau sa va povestesc ceva despre EL, pentru ca a inceput sa apara, din nou, in visele mele, cel putin o data pe saptamana. si pare atat de real. si nu stiu cum functioneaza totul, dar uneori cred ca universul comploteaza.
ieri a reusit sa-mi taie rasuflarea, pentru prima data. eram atat de atenta sa aud ce spune, sa ii sorb fiecare cuvant, incat parca uitasem sa respir. apoi mi-a aparut in vis si nu pot sa mi-l scot din cap.
cineva spunea ca "nu te poti considera fericit, decat atunci cand sufletul si chipul tau zambesc in acelasi timp". in cazul meu, sufletul nu poate sa-si ascunda bucuria sau entuziasmul. asa ca de fiecare data cand am in suflet veselie, chipul o arata in cel mai frumos mod. si cand imi stralucesc cel mai tare ochii, daca nu atunci cand e EL in preajma? cand bate inima mea cel mai puternic, daca nu atunci cand privirile noastre se intersecteaza? cine imi 
pune pe buze cel mai sincer si mai cald zambet, daca nu EL?
nu pot sa spun ca-mi alearga prin minte, pentru ca e prezent constant aici, nu se grabeste sa plece si paseste incet - incet, fara sa ma deranjeze, doar incantandu-ma din cand in cand, cu simpla lui prezenta magica.

P.S.: astazi : Sugababes - About you now. pentru ca imi place. pentru ca nu trece nici o zi fara sa fie prezent in mintea mea.
have a great day!

Comentarii

Trimiteți un comentariu