Not my mood.

azi sunt trista. frigul a inghetat tot din mine. am vrut sa se raceasca vremea, intr-adevar, dar ma asteptam sa fie temperaturi normale pentru octombrie, nu pentru ianuarie. sufletu-mi are nuante de gri si nu imi place asa. am mintea tulbure si, desi stiu ce vreau, nu gasesc mijloacele potrivite pentru a-mi atinge scopul. sunt si obosita un pic si abia astept week-end-ul asta, sa fiu 2 zile fara EL, sa-mi fac ordine in ganduri.
am facut un pas spre a-i vorbi. am ajuns acum la etapa cu salutul atat de binefacator din fiecare dimineata. care e urmatorul pas? cand se ajunge la el? de cateva zile sunt tot mai nerabdatoare. toata lumea-mi vorbeste de EL; peste tot sunt lucruri care ma duc cu gandul la EL. uneori, sunt jenata de faptul ca, desi particip la o discutie, gandul meu se fataie de la un subiect la altul, facand corelatii. si EL e prezent peste tot. si nu-mi place ca stau degeaba. nu pot sa fac ceva concret; nu am curaj. 
vreau un sfat, o parere. sau putin ajutor, sprijin moral. chiar cred in toata povestea cu EL si nu vreau sa treaca anul asta si sa se risipeasca. am pus prea mult suflet. si-mi place ca e colorat si vesel. si cret. si talentat. si nebun. si frumusel. si ca-mi ocupa timpul, desenand in mintea mea tot felul de idei. si ca lumineaza orice zi si-mi incalzeste sufletul. si ca imi infrumuseteaza noptile, cu vise noi. il am mereu cu mine, in suflet, dar parca, azi, nu-i destul.


P.S.: azi : Giorgia - Gocce di memoria. pentru ca mi-am amintit de ea.

goodbye!

Comentarii

  1. buna` !
    tot ce vroiam sa spun e ca, sunt constienta ca nu eu am scris postarea aia cu "de ce te iubesc?". Tocmai de aceea o pusesem intre ghilimele.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu