Prietenie.

orasul prinde viata, incet-incet, in fiecare dimineata. soarele nu se mai grabeste sa apara si sa ne incante. si parca frigul e mai greu de suportat pe intuneric. la gandul ca destinatia e liceul unde o sa il revad pe EL si o sa stau cu fetele mele, ma binedispun si ma grabesc sa ajung acolo.
dar cum e, in zilele in care EL nu apare? cum e, in zilele in care relatia cu ele scartaie, datorita unei glume proaste sau a unei neatentii?
nu suntem la fel; sunt diferita, dar sunt om. am lucruri care-mi plac si lucruri pe care le detest. am zile mai bune si zile mai rele. daca imi faci ceva ce nu suport, intr-o zi proasta, e clar ca o sa rabufnesc. uneori oamenii se satura sa fie jucati pe degete. sau poate abia atunci realizeaza cat de neimportanti sunt ei pentru ceilalti, in timp ce implicarea lor e imensa. si cand iei un sut in fund, intr-o situatie de-asta, lovitura e cutremuratoare.

si nu mi-e bine cand stiu ca una dintre ele e suparata pe mine. mai ales cand e vorba de cea din postarea asta. ea imi da energie, ma-nveseleste si ma motiveaza. ea ma citeste si e nerabdatoare sa mai postez cate ceva. si, uneori, chiar scriu la gandul ca ea asteapta. si, cateodata, o simt atat de sincera si de apropiata, incat as opri un pic timpul, sa-mi iau intreaga doza de prietenie. si, cred eu, nu sunt egoista, pentru ca mi-e tare draga si nu vreau sa se destrame legatura.

oricum, stiu ca pe ea o am alaturi si simt ca prietenia noastra se dezvolta frumos. chiar daca suntem inca la inceput si parca timiditatea nu a disparut de tot, ne-am facut o promisiune si sper sa ramanem la aceeasi parere, odata trecerea anilor. pentru ca ea ma cunoaste si stie cand nu mi-e bine. ea ma lasa sa vorbesc intr-una despre orice si stie cand am cheful ala nebun sa il vad.
intr-o prietenie trebuie sa risti, pentru ca durata si intensitatea relatiei depinde foarte mult de gradul de implicare al tuturor partilor. pentru ele, eu sunt dispusa sa dau tot, pentru ca vreau sa dureze. vom vedea, insa, cum ramane cu reciprocitatea.


P.S.: azi : B.U.G. Mafia - Poveste fara sfarsit. pentru ca exprima sentimente foarte adevarate.

have a gorgeous week!

Comentarii

  1. Cu fiecare postare ma faci sa zambesc! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos..si felicitari pentru prietenia pe care o primesti si oferi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va propun schimb de link-uri cu
    http://iaundex.blogspot.com
    si
    http://movie2catch.blogspot.com

    Indiferent de decizie, ca acceptati doar un schimb, pe ambele ori niciunul, va rog sa ma anuntati.
    Cu stima, Ioana Radu.

    RăspundețiȘtergere
  4. am adaugat link-ul tau pe ambele bloguri

    O seara placuta iti doresc.
    >:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu