Toamna creata.

cum poate EL sa-mi schimbe starea, cu doar cateva cuvinte? cum poate EL sa deseneze raze de soare pe cerul innorat?
week-end-ul asta vremea a fost morocanoasa, dar mie mi-a placut. octombrie a preluat stafeta si-si face de cap. dar ploile linistite de toamna sunt uneori bine-venite. mi-era dor de o zi gri, perfecta pentru leneveala. si am avut 2 chiar. dar, parca pentru a fi sigur ca nu ma plictisesc de nori, EL mi-a adus azi cele mai calde raze de soare, desi cred ca nu e constient de asta.
mi-am luat inima in dinti si am hotarat sa ii vorbesc. de ce e atat de greu sa tastezi, cand stii ca ii scrii lui? am stat cam un sfert de ora cu un amarat de "buna" pe ecran, ce astepta sa apas enter-ul, pentru a ajunge la EL. si pana la urma l-am lasat sa se duca, sa ii dea de stire ca vreau sa ii vorbesc. si EL a fost prompt; a raspuns repede si am vorbit despre chestia care ne poate lega : cadoul.
la final, a lasat loc pentru o viitoare discutie si pentru multe vise. mi-a dat energia de care aveam nevoie, dorinta de a-l revedea. si abia astept sa ajung la liceu maine, pentru ca va fi acolo si-mi va calma dorurile, agitandu-mi, in schimb, fluturii din stomac.
pentru ca azi, dupa foarte mult timp, mi s-au inmuiat genunchii. pentru ca azi, tot EL a fost cel care mi-a colorat gandurile. pentru ca, din cauza lui, privirea-mi ramane pierduta, iar mintea imi este inundata de imaginea lui, de zambetul sincer, de cretul alambicat de dragalas.


P.S.: azi : Lexter - Freedom to love. pentru ca mi-a tresarit sufletul, azi, cand am ascultat-o. pentru ca imi place.

good night!

Comentarii

Trimiteți un comentariu