Absenta.

blogul meu parca nu mai are viata de cand EL nu a mai fost atat de prezent in viata mea. e acolo, undeva, intr-un colt de suflet, mereu, insa, nu l-am mai frecventat atat de des. cel putin, nu in ultima vreme.

sinteze, relieful Romaniei, eseuri, invelisul biopedogeografic, politica de cruciada. toate imi ocupa timpul care, din nou, pare din ce in ce mai scurt. as lenevi in pat pana tarziu dimineata, dar trebuie sa imi las patul gol mult prea devreme. ochii-mi nu mai rezista deschisi atat cat as vrea si, in ultimele zile ale saptamanii, concentrarea mea se pierde incet, incet.

singurul care functioneaza normal mi-e sufletul. bate neincetat si simte din ce in ce mai intens unele lucruri. chiar daca ma mai supara pentru ca tot pe EL il vede ca pe cel care imi intregeste sufletul si care ma face sa simt ca cele mai frumoase vise se construiesc in 2. din nou, EL imi reapare in vise, iar in serile in care lipseste din filmul somnului meu, ii simt bratele in jurul meu si privirea plina de caldura in suflet; niciodata nu am mai simtit pe cineva atat de aproape. chiar daca realitatea nu e tocmai aceeasi, senzatiile nocturne sunt atat de puternice, incat ma determina sa cred contrariul.
joi, dupa cateva zile bune in care am refuzat sa ma intalnesc cu EL prin liceu, mi-am inceput dimineata frumos. si mi-am dat seama ca, desi cam neg in ultima vreme, inca imi pasa. esarfa lui colorata, parul dragalas ca de fiecare data si hazul facut pe seama faptului care ne tinea pe coridor mi-au pus armata de fluturasi in garda. azi, din nou, a fost una dintre persoanele importante pe care le-am vazut inca din primele minute petrecute pe hol. si ma fascineaza. iar apoi, semnul discret cu mana, incercand sa fie dragut dar sa nu deranjeze, mi-a pus pe buze un zambet care putea fi simtit chiar si prin telefon. si inca imi injecteaza prin vene energie, drag, calmitate si putere, nebunie si dor.
cred ca, atunci cand o sa il pierd definitiv din suflet, blogul meu n-o sa mai aiba nici un farmec. inima mea va bate mereu pentru cate ceva sau cineva, dar cele "5 zambete" sunt starnite doar de EL.


P.S.: astazi : Rihanna - Russian Roulette. pentru ca o ador. pentru ca o am de la Andy.

have a relaxing week-end!

Comentarii

Trimiteți un comentariu