Fericire.

si-a fost inca o seara magica, in urma careia muzica mi-a bubuit in urechi pana de dimineata. desi atat de asteptat, EL nu a aparut pe acolo. concertul, insa, a fost incredibil. pentru ca ...

fericire-i cand Vama apare;
fericirea-i o scurta cantare.
intra-n club si iti mangaie inima, 
doar cu un vers.

sunt atat de mandra cand observ ca un proiect, la care am contribuit, prinde contur. aseara am mai realizat ceva si sufletul meu e cuprins de cea mai puternica stare de incantare. aseara fericirea a fost atat de aproape incat am atins-o, am simtit-o, am iubit-o si i-am promis ca voi astepta fidela aici, la malul marii.

a sosit luna mea de toamna preferata. iubesc rosul obrajilor inghetati, iubesc fularele pufoase si parfumate; iubesc noiembrie. si anul asta a avut un inceput perfect, datorita celor de la Vama. si datorita lui, cel care intreaga zi s-a plimbat prin mintea mea.
o sa profit de luna asta; o sa ma vindec de toate dorurile. o sa ma hranesc cu cate putin, in fiecare zi, din fericirea data de Vama. o sa fac tot ceea ce imi sta in putinta sa pot pasi ferm si des, in ceea ce il priveste. sau, cel putin, o sa iau cat de mult pot din cele cateva momente in care va fi in preajma mea, pentru a rezista inca o luna. si inca o luna.. si inca o luna...


P.S.: azi : Vama Veche - Omul plajei. pentru ca singura noastra scapare ar fi sa ramana Vama la mare. pentru ca ii ador.

have a happy sunday!

Comentarii

Trimiteți un comentariu