Joi frumos.

dintotdeauna cel mai mult mi-au placut zilele de joi. pentru ca, dupa o zi de vineri, de obicei usoara, urmeaza week-end-ul. azi a fost una dintre cele mai dragute zile de joi. pentru ca EL a fost prezent, acolo, intreaga dimineata si m-a incantat secunda dupa secunda.
chiar daca dimineata mi s-a ascuns primele 2 ore, din cauza unei teze, in toate celelalte pauze mi-a minunat sufletul. zambete, fiori, maini fluturate usor prin aer si priviri aruncate strengar. tot ce-mi ofera prin, practic, nimic. si azi a fost mai dulce ca niciodata, cu aerul acela colorat inspirat de esarfa magica.

si cand EL ma lumineaza, toata ziua-mi merge bine. si sunt fericita si zambitoare. si, cand lucrurile decurg bine si in alte domenii, ziua se transforma intr-una de neuitat. si azi m-am distrat, cu fetele mele, la orele de romana, jucandu-ne cu luminile pe perete. apoi, am scris o poezie dadaista, formata din cuvinte date de fiecare coleg din clasa. iata ce a iesit :

buna, Luminita!
simti ingrijorarea apropierii cometei,
imitand imbratisarea soarelui.
victoria este implinire, cariera ludica,
imperfectiunea ceasului, vaca creata bazata, sex.
imbratisam dadaismul.
zambeste, profa!

avem talent si cel mai bine stim sa ne distram. pentru ca le iubesc. pentru ca mi-e bine.
pentru ca EL imi aduce raze puternice de soare care pot patrunde prin cea mai groasa plapuma de nori. pentru ca EL imi deschide ferestrele sufletului, lasand sa intre cea mai proaspata adiere. pentru ca ziua mea nu-i buna fara EL.


P.S.: astazi : James Blunt - You're beautiful. pentru ca mi-a placut mereu.

beautiful dreams!

Comentarii