Mereu cu ele.

am cam absentat de pe blog. timpul pare tot mai putin, iar oboseala nu ma ajuta deloc. lucrurile devin serioase si trebuie sa ma pun pe invatat, mai ales ca m-am hotarat sa dau bacu' la geografie, eu, cea care nu a invatat niciodata la aceasta materie.

EL nu mai e atat de prezent in viata mea. sau, de fapt, e, dar nu imi mai pasa atat de mult. sunt momente in care abia astept sa il vad si intalnirea cu EL ma inveseleste. dar, acum, sufletul meu ii face loc altcuiva si e fericit asa. ii place cand e alintat si cand simte ca cineva e acolo si il intregeste.

incepe perioada tezelor si, pentru a-mi incarca bateriile inainte, seara de vineri mi-am dedicat-o prietenilor. pentru ei voi avea mereu timp, pentru ca nu stiu ce m-as face fara ei, fara ele, mai ales. am multe vise si imi fac mii de planuri. am idei, opinii si sperante. imi place sa cred ca doar cu prietenii alaturi le pot implini; doar cu ei am forta, energie. si sper sa fie mereu cineva, acolo, langa mine. pentru ca eu sunt, oarecum, dependenta de oamenii din jurul meu. singura nu am nici macar jumatate din puterea pe care o afisez in mod normal. si incerc sa fiu o companie placuta, pentru ca nu as rezista sa raman singura. unde s-ar duce veselia mea molipsitoare? pe cine as dragali si as imbratisa cu toata caldura? cu cine as vorbi si in fata cui as incerca sa ma deschid?
ele sunt spriiinul meu si motivul pentru care zilele trec usor, printre hohote de ras si priviri jucause. ele ma ajuta sa invat din greseli si sa spun "nu". si, stiu, am mai vorbit despre prietenele mele, dar, in momentul de fata, cu ele imi petrec cea mai mare parte din timp. suntem cele 5 care au speriat colegiul, Constanta, Romania, Europa, planeta. dar e cel mai bine asa!

multumesc, fetelor, inca o data! va iubesc! :">


P.S.: Lady Gaga - Bad romance. pentru ca ne place cum incepe. pentru ca imi place videoclipul.

have a lovely week!

Comentarii