My sweet november.

pentru ca day-dreamer spunea intr-un comentariu anterior de un "sweet november", am decis sa vorbesc despre asta, azi. pentru ca azi se implinesc 4 ani de cand il cunosc.

sambata. 5 noiembrie 2005. scrabble online. imi alegeam adversarul, dintr-o lista de jucatori. nickname-ul lui m-a atras, intuind ca e nascut in 1989. am considerat ca, fiind apropiati ca varsta, va fi un joc accesibil. am inceput sa vorbim si, la sfarsitul jocului, am facut schimb de id-uri de mess. chiar si dupa 4 ani, imi amintesc perfect tot ce s-a intamplat in ziua aceea si in urmatoarele cateva luni. imi amintesc de primele discutii la telefon, cand m-am indragostit iremediabil de vocea lui, de primele cuvinte frumoase, de primii fluturi in stomac. ma fascinase cu totul si asta e motivul pentru care nu am renuntat atat de usor la el. din februarie 2006, relatia dintre noi s-a racit si, pana la sfarsitul lui mai 2007, singurul mod, in care i-l aduceam aproape sufletului meu, era prin amintiri.

pe 31 mai, nu am mai rezistat dorului care ma apasa tot mai puternic. i-am scris un mesaj si l-am trimis, ascunzand apoi telefonul, de teama de reactia lui, de raspunsul pe care urma sa il primesc. surprinzator, mesajul lui continea noul lui id. bucuria pe care am simtit-o atunci m-a facut sa realizez ca a insemnat ceva pentru mine, ca nu il uitasem niciodata. vara, care abia incepea, a fost cea mai frumoasa din viata mea si asta, in mare parte, datorita lui. cele mai frumoase fragmente sunt inca vii in mintea mea, pentru ca mi-au inmuiat sufletul de tot. nu cred ca el isi mai aminteste, dar, vara aceea, am privit stelele, gasind una pe care, personal, am considerat-o "a noastra" si care stralucea puternic, de fiecare data cand vorbeam. vara aceea ne-am spus povesti la telefon si am comentat meciuri. vara aia inima mea a batut cel mai puternic, pentru el. vara aia am iubit cel mai mult, in cel mai sincer mod.
de atunci, nu am mai facut pauze atat de mari. am vorbit constant si, cel putin, amical. spun "cel putin" pentru ca, la inceput, sentimentele mele nu se dizolvasera si, oricat as fi negat, l-as fi vrut inapoi.
anul trecut, de Craciun, mi-a dat cel mai frumos cadou, mi-a implinit cel mai mare vis: mi-a dat o zi cu el. o zi atat de asteptata. si o sa tin mereu minte asta, ca si faptul ca a fost de majorat langa mine.
acum sentimentele si-au pierdut din intensitate; sunt, oarecum, constienta ca nu va mai fi nimic, niciodata. ma bucur, oricum, de prietenia lui. relatia e mai relaxata acum, pot sa vorbesc despre orice cu el. stie ca, daca pot, il ajut cu orice si ca are asa o putere asupra mea, incat nu pot sa ii ascund nimic.

daca mi-ar fi zis cineva, acum 4 ani, ca vom ramane prieteni pentru atata tump, ca va fi la majoratul meu si ca voi tine atat la el, as fi zis ca e nebun.
imi cunoaste fiecare particica din suflet si mi-e bine cu el, prezent mereu acolo undeva. pentru ca asa va fi mereu. e singurul baiat la care am tinut atat de mult. e prima mea mare iubire si asta nu se uita. multumesc!

"i could never get drunk enough to get him off my mind" ..


P.S.: azi : James Blunt - Goodbye, my lover. pentru ca melodia asta imi aminteste de el. pentru ca a insemnat mult, la inceput.

warm hugs!

Comentarii

  1. Frumoasa povestea voastra. Frumoasa perspectivata asupra a tot ceea ce s-a intamplat, mai ales ca s-a intins pe o perioada maricica de timp. Cativa ani nu sunt de ici de colo.
    Va doresc o prietenie durabila in continuare.
    Desi sunt momente in care ma indoiesc de prietenia dintre persoanele de sex opus, este totusi un tip de prietenie care merita apreciat si oricat am nega, ne prinde bine sa-i stim alaturi de noi.
    Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  2. offtopic:

    http://iaundex.blogspot.com/2009/09/rugaminte.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu