Sensul vietii.

ce este viata? din punctul meu de vedere, este cadoul primit de la Dumnezeu, cadoul pentru care nu trebuie sa facem nimic. modul in care ne bucuram de el si il valorificam depinde de fiecare in parte si asta este sensul vietii: ceea ce dorim sa facem cu viata noastra, cum profitam de timpul pe care il avem si cum ne comportam in confirmitate cu legile divinitatii.
pentru unii, cel mai important lucru in viata este cariera, succesul pe care il vor avea. pentru unele femei, scopul este de a da nastere unui suflet, care se va bucura, la randul lui, de viata. visul pe care fiecare om vrea sa si-l implineasca de-a lungul vietii depinde de idealurile acestuia, de tot ceea ce ii aduce acestuia bucurie si implinire.
personal, fericirea mea vine din lucrurile simple: un rasarit frumos, privit in drum spre liceu, un zambet sincer si o imbratisare calda, simtita prin toti porii. prietenia imi aduce o doza suficienta de veselie si buna dispozitie pentru intreaga zi. daca am prieteni in preajma, soare in fata si vise pe care-mi doresc sa le implinesc, viata mea capata un sens. nu-mi doresc lucruri materiale, bani sau bijuterii; sunt atat de efemere acestea, incat nu stii cat le vei avea in posesie. amintirile sunt eterne, le vei pastra mereu, undeva, in minte sau in inima si, cred eu, sunt cele mai importante.
de ce sa pierzi ani buni din viata ta, strangand o avere de care risti sa nu te bucuri? de ce sa nu profitam de fiecare clipa pe care o avem alaturi de cei dragi? de ce nu ne multumim cu zambete, cu sentimente sincere, cu minute unice, petrecuta cu prietenii?
ceea ce-mi doresc eu, in viata, este sa realizez ceva important, nu doar pentru mine, ci pentru toti cei din jur. vreau sa fiu inconjurata de prieteni buni, de oameni sinceri, cu inima mare si capabili sa ofere aceleasi sentimente. restul se poate face cu o doza de curaj si un gram de forta primita din jur.
cu multa lumina in suflete putem face totul in jur sa straluceasca. cu putina speranta putem incerca sa schimbam ceva, sa realizam ceva. noi avem puterea de a ne face viata dupa bunul plac; trebuie doar sa aflam care este sensul vietii noastre si sa ne incapatanam sa ne implinim. pentru ca avem o singura sansa si trebuie sa profitam de ea.


P.S.: azi : B.U.G. Mafia - Cu talpile arse. pentru ca imi place.

have an amazing day!

Comentarii