Tatuaje.

mic sau mare, colorat sau negru, simplu sau incarcat, tatuajul reprezinta o forma de arta. fie ca il faci cu scopul de a-ti aminti de ceva sau cineva drag, fie ca marchezi sfarsitul sau inceputul unei perioade cu ajutorul lui, tatuajul poate fi considerat un cadou, pe care ti-l faci, pentru sufletul si trupul tau. dar, oricat de mult ne-ar incanta, nu ne putem feri de critica oamenilor din jur. traim in Romania si, aici, cei cu tatuaje nu sunt priviti prea bine. mentalitatea invechita, conservatorismul, toate astea duc la priviri dezaprobatoare, respingatoare. de ce?

pentru ca, pana la urma, fiecare are dreptul sa-si traiasca viata dupa propriile principii. fiecare e capabil, de la un moment dat, sa hotarasca ce e bine sau nu pentru sine. tatuajul nu dauneaza celor din jur, nu ii raneste, nu le provoaca boli, ca in cazul fumatului in public, spre exemplu. un tatuaj mic, de care sa stii doar tu si cei mai apropiati prieteni, iti da incredere in tine, iti aminteste de un moment special sau te motiveaza sa lupti pentru ceea ce-ti doresti. rolurile lor depind, insa, de model, de semnificatie, de atitudine. pentru ca este foarte important ce simti legat de acest "semn" pe care-l vei avea intreaga viata. daca il vrei cu-adevarat si il vei purta cu mandrie, cu un zambet larg si cu sufletul impacat, atunci, poate, lumea va fi mai putin critica si va incerca sa inteleaga ca tot ceea ce ai facut, a fost sa-ti implinesti un vis.
pana sa ajungi in salonul de tatuaje, trebuie sa te gandesti foarte bine, sa cantaresti avantajele si dezavantajele si sa te convingi ca este ceea ce-ti doresti, mai ales daca optezi pentru unul permanent. trebuie luate in calcul si riscurile, si satisfactia pe care ai avea-o; si durerea suferita in momentul tatuarii, si bucuria de dupa.

personal, eu sunt de acord cu tatuajele, fie ele permanente sau temporare. atata vreme cat nu le facem rau celor din jur, nu inteleg de ce ei nu pot accepta ca asta ne ajuta sa ne simtim mai bine in pielea noastra. 
voi ce parere aveti despre tatuaje si despre oamenii care le poarta?


P.S.: astazi : DeepCentral - In love. pentru ca imi place mult.

have a warm evening!

Comentarii

  1. Eu n-am nimic cu cei ce-şi fac tatuaje, dar mi se par aşa penibile unele dintre elee....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu