Direct lui.

de saptamana trecuta stau cu pagina asta goala in fata mea si ma chinui sa scriu ceva. cuvintele nu mai curg; m-ai golit de inspiratie. o discutie purtata saptamana trecuta mi-a dat sufletul peste cap; mi-a amestecat toate gandurile si mi-a instalat o tornada printre sentimente. am incercat sa inteleg. am intors problema pe toate fetele. e atat de greu sa realizezi ca, poate, cel despre care tu aveai o parere nu e chiar asa. e atat de greu sa-ti fie inselat sufletul. si am vrut sa-l conving ca n-am simtit, de fapt, nimic. dar nu ma crede. pana la urma, el a simtit, eu doar l-am ajutat sa se exprime; pe el nu pot sa-l mint. si atunci, invata-ma ce sa-i spun acum, cand nu mai are nimic.

"It's like a huge hole has been punched through my chest.."


si, totusi, nu vreau sa renunt. au trecut 9 luni de cand am inceput sa scriu. si totul datorita tie. ai fost ceea ce inspira mereu. un zambet, o privire, un gest. orice imi declansa in suflet o furtuna de cuvinte, pe care le notam aici. nu am considerat niciodata ca fac ceva rau. nu m-am gandit la faptul ca, poate, cuvintele mele deranjeaza. nu sunt scrise pentru a face rau. 
5 zambete a fost mereu legata de EL, acel EL care o fascina. si am ajuns incet, incet, sa fiu citita de mai multe persoane. blogul meu a inceput sa placa si sunt mandra de asta. sunt fericita ca pot sa scriu, ca simt. sunt fericita ca scriu despre tine. sau, poate ar trebui sa zic, am fost fericita ca am scris despre tine? oricum, eu ma mandresc cu faptul ca sufletul meu poate sa simta asa frumos. se pare, insa, ca tu nu te poti lauda cu faptul ca cineva te gaseste fascinant, ca te simte altfel, special. nu vreau sa cred ca parerea celor din jur conteaza atat de mult pentru tine. nu pot sa cred ca te lasi influentat. 
voi continua sa scriu. 5 zambete nu se va opri, caci ce-ar fi lumea fara zambete?! voi incerca sa evit sa vorbesc despre tine. EL va ramane legat de acest blog, dar, daca vrei sa dispara definitiv, astept sa-mi spui tu asta. de la intermediari nu cred nimic.


P.S.: azi : Alexandrina - Printre flori. pentru ca se potriveste. pentru ca vreau sa o asculti.

have a beautiful evening!

Comentarii

  1. Ah, acel gol in piept pe care il simti dupa plecarea lui...

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos, sincer, clar... sentimente simtite si/sau exprimate nu fac rau... n-au cum...
    Nici un om nu poate fi deranjat de fascinatia si sentimentul pe care-l naste in cineva, oricine...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu