Ele.

pentru ca dorul de noi, impreuna, ne-a scos azi din casa. pentru ca am fost, bineinteles, cele mai vesele si mai galagioase si mai pupacioase din tot mall-ul. pentru ca le iubesc.

am pastrat postarea dedicata lor, acum, la sfarsit de an, pentru ca mi le doresc aproape si in 2010. pentru ca timpul zboara cand suntem impreuna. pentru ca ne simtim bine si ne distram cand suntem impreuna. pentru ca ele ma bucura. pentru ca timpul petrecut cu ele ma relaxeaza. pentru ca nu-mi imaginez zilele de liceu, fara ele.

le prezint in ordinea varstei, sa nu se supere nimeni :

  • 18 ani, 9 luni si 20 de zile - e minunata; e puternica, dar cu un suflet sensibil. e ca o bomboana, cu invelisul mai dur, dar cu interiorul fin si dulce. n-o sa uit niciodata cand am ascuns-o in cabina de proba a unui magazin, pentru a evita intalnirea ei cu o fosta colega. rade tot timpul si ma inveseleste oricand am nevoie. mi-e mereu alaturi cand am nevoie si o sa tin minte asta.
  • 18 ani, 7 luni si 10 zile - e directa si vesela; e-o mica enciclopedie in toate domeniile. ne-am apropiat mult in vacanta petrecuta la munte, cand le bateam in perete baietilor de langa si le stingeam lumina pe balcon. am fost mereu impreuna la diferite examene si ne-am sustinut mereu. nimerim la filme doar noi in sala de cinema, dar e marfa asa, chiar daca nu avem in cine sa aruncam cu popcorn. sunt bucuroasa pentru ea, ca isi va indeplini un mare vis la sfarsitul liceului, cu toate ca asta inseamna ca pe ea o vom vedea cel mai rar.
  • 18 ani, 6 luni si 14 zile - cu ea as vrea sa stau mai mult timp. vreau sa nu uitam de planul pe care ni l-am facut pentru nunti. e cea mai dragalasa. pentru ca ma suporta zilnic cand vorbesc de la 07:25 pana ajungem acasa. pentru ca iubeste mult si frumos. pentru ca nu s-a suparat cand a fost nevoita sa plateasca o amenda din cauza mea. sper ca ochii mei de ciocolata sa ii vada ochii de ciocolata multi ani de acum inainte.
  • 18 ani, 4 luni si 25 de zile - e o papusica cocheta si frumusica. imi da cele mai calde imbratisari si e primul meu fotomodel, pozand cu arata gratie, de parca as fi fost fotograf profesionist. e doar cu o zi mai mare decat mine si poate asta e motivul pentru care uneori ne intelegem din priviri. imi da o energie aparte si ma inveseleste cu un cuvant.

vreau ca dupa terminarea liceului sa ramanem la fel de apropiate si sa ne vedem in fiecare week-end. promit sa fiu mereu o prietena buna, indiferent de situatie. am trecut impreuna si peste bune si peste rele. ne-am bucurat pentru reusita uneia dintre noi sau am incurajat-o sa nu-si piarda speranta, in cazul vreunui esec. vreau sa nu uitam niciodata acesti 4 ani frumosi, incarcati de momente magice. vreau sa ramanem mereu ca protagonistele din SATC +1. pentru ca le ador >:D<


P.S.: astazi : Chris Brown - With you. pentru ca imi place.

good night!

Comentarii