Final de 2009.

mai sunt cateva ore din 2009. stau si ma gandesc la tot ce mi s-a intamplat in aceste ultime 12 luni si realizez ca a fost un an bun; poate unul dintre cei mai buni. a fost un an pe care l-am inceput in cel mai frumos mod posibil si pe care il inchei la fel. a fost un an al inceputurilor, al schimbarii, un an in care am iubit, am plans, m-am bucurat, am daruit, am cantat, am simtit, am exprimat. a fost anul in care am cunoscut multe persoane, care mi-au ajuns imediat la suflet si n-au mai plecat de acolo. a fost anul in care am inceput, oficial, sa scriu, sa imi exprim mai usor sentimentele, chiar daca nu tocmai direct. in 2009 m-am distrat, m-am plimbat, am vizitat si am invatat lucruri noi. am fost la multe concerte, am vazut multe orase in care nu ajunsesem pana acum si m-am indragostit iremediabil de Brasov.
a fost, per total, un an bun si sper ca cel care va incepe in cateva ore sa fie macar la fel. imi doresc sa fiu mai silitoare, sa am puterea sa invat si sa intru la facultatea la care vreau. imi doresc sa ajung in Portugalia, sa calatoresc mai mult si sa ma bucur de fiecare moment petrecut cu cei dragi. vreau sa fiu lasata sa scriu si sa simt. vreau sa iubesc mai mult, sa imi pastrez zambetul molipsitor si sa devin mai puternica. imi propun sa fiu mai ambitioasa, mai curajoasa, mai sigura pe mine. sper sa am inspiratie si sa scriu, in continuare, frumos si sincer, pentru ca 5 zambete sa nu dezamageasca.

pentru mine, 2010 da semne, inca de la inceput, ca va fi un an bun. va doresc tuturor un an plin de impliniri, sa fiti fericiti si sanatosi, ca asta-i cel mai important. va doresc tot ce-i mai bun, tot ce-mi doresc si mie. iubiti, zambiti si pretuiti-i pe cei dragi.

La multi ani !!


P.S.: azi : Nelly Furtado - Força. pentru ca o ador. pentru ca am nevoie de forta in noul an.

beautiful new year!

Comentarii