Gand bun.

vin sarbatorile si m-am gandit sa impart cuvinte frumoase si imbratisari calde celor mai frumosi prieteni.
anul asta am cunoscut multe persoane deosebite, prin intermediul acestui blog. astazi, ii voi aminti pe cei mai dragi sufletului meu, multumindu-le ca au aparut in viata mea si ca imi lumineaza zilele cu postari si ganduri minunate. ordinea e alfabetica; nu vreau sa fac diferente.

Andreea - m-a ajutat intr-un an cat altii in 10 si mi-e tare draga. am trait multe momente frumoase cu ea si ii multumesc pentru tot. e o leoaica veritabila.

Andy - ce-as mai putea sa spun despre el? sufletul meu a exprimat acum cateva zile tot ce inseamna el pentru mine: il ador!

Hain - ma ucide cu melodiile celor de la "the killers" si nu numai; el ma fascineaza cu metafore inimaginabile si imi reciteste anumite scrieri absolut geniale. ma incanta cu ganduri simple.

Kresta - e o scumpica, o studenta cu suflet mare si voce inconfundabila. a fost printre primii care mi-au urat "la multi ani", in vara si, de atunci, ador sa vorbesc cu ea.

Liz - o simt ca fiind una dintre cele mai sincere persoane pe care le cunosc. o apreciez pentru ca iubeste neconditionat. pentru ca simte frumos. pentru ca se implica. si ii multumesc pentru sustinere. e un suflet minunat.

Prometeu - ea e sufletica mea. mi-e tare draga pentru ca e o super fata. pentru ca am fost impreuna la cel mai minunat concert. pentru ca o iubesc.

Rox - aduce mereu un aer de femeie independenta, puternica. traieste frumos viata, simtind la aceeasi intensitate atat lucrurile bune, cat si pe cele mai putin bune.

Terra - e vesela si foarte puternica, reusind sa indure orice. ne da cele mai neobisnuite detalii despre zodii si cele mai sincere ganduri. imi aminteste mult de o colega, fiindu-mi la fel de draga.

sper ca aceste sarbatori sa va aduca tuturor liniste in suflete si sa va umple de lumina si putere pentru anul care vine. aveti grija de voi, de sufletele voastre! ramaneti la fel de puternici, la fel de veseli, la fel de dragi mie. iubiti mult si sincer, impartiti sentimente, stari si zambiti mereu! multumesc! >:D<


P.S.: azi : Paula Seling - Colindam, colindam. pentru ca ador melodia asta.

happy holidays!

Comentarii

  1. pfui.mi-ai smuls 5 zambete,pe care ti le inapoiez insutit:*
    multumesc din suflet>:D<
    sa ai un craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet, Bi! Craciun fericit sa ai! Tot ce iti doresti sa ti se implineasca! Ganduri bune si imbratisari de la mine!

    RăspundețiȘtergere
  3. si inca de cate ori ai sa mai fi ucisa .. :) multumesc . cititundu-te mi-au aparut pe chip cele 5 zambete . esti o fericire . sa ai grija de tine si sa zambesti . sarbatori fericite , albe !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cuvintele tale imi umplu inima de bucurie. Imi e gre sa multumesc in cuvinte. Lasa-mi o adresa de mail unde sa-ti trimit o piesa speciala pentru prima zi de Craciun.
    Te imbratisez >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos Biencutza>:D<...cel mai frumos cadou de Craciun(e bine ca am citit postarea asta azi:)) )

    RăspundețiȘtergere
  6. ah minunata draga..dar ce scumpa ai fost tu ca te-ai gandit la fiecare dintre noi..:* multumesc, gandul tau mi-a inveselit ziua si de altfel mi-a amintit de faptul ca sunt studenta( si am de citit pentru licenta ;)) )

    Fie ca in anul ce urmeaza sa ne vedem, ca sa intarim cunoasterea ;)

    >:D< multumesc 5zambete, multumesc pentru gandul tau bun ce mi-a inveselit ziua ..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu