Noi.

un suflet, 2 trupuri. mii de ganduri, sute de visuri, zeci de dorinte. toate le-mpartim la 2. nu ne-am vazut niciodata, dar ne intelegem telepatic. el traieste in mintea mea, iar eu in a lui. nu pot sa explic, dar avem milioane de lucruri in comun. cuvintele nici nu mai trebuie spuse; noi stim deja. si nici macar nu e vorba de dragoste; e o prietenie atat de frumoasa inchegata intr-un timp atat de scurt. pentru ca ne-am fost aproape neconditionat. pentru ca ne-am ajutat, ne-am ascultat si ne-am inteles. cred ca ne vom fi mereu alaturi de acum inainte. simt ca mi-am gasit fratele geaman de care am fost separata la nastere. desi, probabil, nici cu un frate nu as avea o relatie asa stransa.
si pentru ca trebuia sa exprimam cumva ce avem noi, am scris fiecare cate o poezie. el va posta poezia scrisa de mine, iar eu impart cu voi versurile ce mi-au luminat dimineata :

Noi

Karma adusa pe meleagurile blogului,
magia sarata in apa marii,
prietenie ideala
imortalizata in simetrie.
Idealurile motivate identic,
esente tari in 2 trupuri atat de diferite,
dar, totusi, minti identice.
E cea ce si la distanta ma ajuta,
imi transmite gandurile ei,
pe cale inconstienta,
sau eu ei?

multumesc pentru fiecare vers care ne leaga. multumesc pentru fiecare zambet pe care mi-l pui pe buze. multumesc pentru fiecare mesaj trimis exact in momentele in care as avea nevoie de cineva. cum faci toate astea?


P.S.: azi : The Killers - For reasons unknown. pentru ca imi place.

have a lovely week!

Comentarii

  1. Nu stiu ce as putea comenta...nu am incercat niciodata sa imi comentez o creatie..asa ca nu stiu ce sa zic:))

    RăspundețiȘtergere
  2. si daca ar fi sa ne gandim mai departe...comentariu se citeste in mintea ta

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu