Pfiu!

a fost o saptamana incarcata, dar frumoasa. imi plac zilele in care timpul pare scurt pentru ca imi tin mintea ocupata si nu mai poate sa zboare libera spre alte domenii care nu prezinta interes. am scapat de cea mai grea teza, cea la romana, pentru care am invatat suficient si care mi-a mancat cu pofta mult, mult timp. acum totul s-a calmat, totul a revenit la starea de liniste. simt din ce in ce mai puternic febra sarbatorilor si sufletul meu intra in starea potrivita. de Craciun imi place sa fac lucruri frumoase si cred ca am inceput deja sa luminez zile si sa desenez zambete pe unele chipuri.

apropo de zambete, 5zambete imparte maine ...zambete! cei de la LumeBuna au mai organizat ceva minunat. asa ca, maine, voi zambi alaturi de alte peste 1000 de persoane, cu speranta ca impactul pe care il vom avea va fi unul vizibil. am peste 150 de post-it-uri colorate, pregatite pentru a fi inmanate constantenilor mei si sunt sigura ca le voi epuiza rapid. sunt foarte incantata si sper ca soarele sa tina cu noi si sa ne ajute sa le incalzim sufletele oamenilor.
trebuie sa recunosc ca, profitand de faptul ca am desenat zambetele la liceu, mi-am permis sa impart 2 - 3 inca de azi, atragandu-i si lui atentia. zambetul pe care l-am primit de la EL mi-a dat forta de care aveam nevoie sa duc proiectul asta la capat si ma bucur ca mi-a primit zambetul timid. in rest, nimic nou legat de EL. stomacul inca imi e cutremurat de armata de fluturasi, de fiecare data cand reapare in cadru, mai ales dupa multe zile de absenta. energia si veselia pe care mi le insufla sunt din ce in ce mai puternice. si, uneori, chiar cred ca pot sa zbor cand il am in preajma.

se simte c-a venit decembrie, ca suntem in acea luna magica. beculetele colorate de prin oras ma-ncanta, colindele imi rasfata auzul si ador goana dupa cadouri. imi place sa imi exprim sentimentele prin lucruri mici, simbolice, dar foarte incarcate afectiv. si asta e cea mai potrivita luna a anului. abia astept sa ninga si sper ca fulgii sa apara inainte de vacanta, pentru ca vreau sa-l vad pe EL in caderea zapezii. vreau sa-i vad nasul rosu si parul presarat cu stelute de gheata.
decembrie o sa-mi epuizeze toata energia negativa, transformand-o in putere, caldura si lumina sufleteasca. zambete am din belsug, prietenii sunt la locul lor, langa mine, iar eu sunt concentrata numai asupra lucrurilor bune din jur. de ce, oare, EL e unul dintre ele?


P.S.: azi : Stefan Banica Jr. - Ho Ho Ho. pentru ca ma binedispune. pentru ca abia astept sa vad filmul. pentru ca vin sarbatorile.

have a peaceful night!

Comentarii

  1. scumpa mea...El, beculetele de Craciun, cele de cate 30 de ori cate cinci zambete...ma bucura..ma bucura ca viata ta e traita din plin, chiar daca ea iti aduce teze la romana, sau soare stralucitor pe valurile marii...
    esti o scumpa si sper ca dragii tai constanteni sa iti zambeasca la fiecare zambet postat in viata lor...>:d<
    P.S: si eu am primit astazi zambete de la ceva colege de facultate care fac si ele parte din lume buna...si am zambit ..toata ziua...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu