Viitor.

in week-end-ul care abia s-a incheiat m-am gandit mult la cum vreau sa arate viitorul meu. am analizat fiecare posibilitate in parte si acum, din haosul pe care-l port in suflet si in minte, incerc sa aleg un raspuns cat mai bun.

ziua de sambata a fost minunata, cu toate ca soarele nu prea a indraznit sa apara. am impartit in jur de 170 de zambete desenate pe post-it-uri colorate si multe multe altele desenate pe chipu-mi atat de luminos atunci. am primit zambete-napoi si unii oameni chiar mi-au transmis cate un strop de caldura din cel mai adanc colt de suflet. 

de duminica dimineata, ma visez in postura de om de radio, pe care o voi regreta intreaga mea viata, in cazul in care nu voi ajunge acolo. de asemenea, cealalta optiune pare destul de atractiva prin beneficiile pe care mi le poate aduce, inca de la inceput. sunt la o rascruce de drumuri si, serios, nu stiu pe care sa-l urmez. amandoua au avantajele si dezavantajele ei; amandoua imi plac intr-o oarecare masura. nu stiu, acum, cu ce e mai bine sa aleg: cu sufletul sau cu mintea. nu stiu care dintre cele doua instincte e cel pe care trebuie sa il urmez. daca aleg optiunea a doua, am sansa de a-mi implini, in timpul liber, si pasiunea, visul de a ma face auzita. nu ar fi insa acelasi lucru si nu as putea face cariera. 
lucrul asta trebuie bine pus in balanta si analizat din toate punctele de vedere. nu sunt convinsa ca voi face cea mai buna alegere. de fapt, zilele astea am fost tematoare cam in toate domeniile, dar asta chiar ma framanta de mult timp. 

ce ma sfatuiti sa fac, sa-mi urmez ratiunea sau sufletul?

azi am abandonat subiectul asta, l-am considerat rezolvat si am visat mai departe. as vrea sa am o telecomanda, sa pot da timpul inainte cu 5 si-apoi 10 ani, sa vad cum va fi de fapt, pentru a nu ma mai amagi degeaba. dar, pana la urma, ce ar fi sufletul fara vise? praf? pai, si-atunci, imi permit sa ma visez intr-o casa luminoasa, cu ferestre mari ce-mi dezvaluie o priveliste frumoasa. dormitorul meu vreau sa includa un dressing mare, aranjat frumos, si un balcon din care sa pot identifica stelele de pe cer. bucataria ar fi nu foarte mare, dar dotata cu tot ce-i trebuie, ustensile ce ma vor ajuta in momentele de dor de gatit sau prajiturit. sufrageria mare si spatioasa va avea mereu o vaza cu flori proaspete si colorate, care-mi va incanta privirea si ma va inveseli. casa asta ar fi a mea si asta ar fi cel mai important lucru. imi va oferi intotdeauna caldura unui camin si intimitatea de care voi avea nevoie seara, dupa o zi incarcata.
eh, dar asta e doar unul din visele mele. daca voi ajunge vreodata sa mi-l implinesc, veti afla mai tarziu. pana atunci, trebuie sa iau o decizie cat mai repede, sa incep sa pasesc pe calea respectiva si sa ma apropii de realizarea fiecarui obiectiv din viata mea.
trebuie sa demonstrez ca pot fi matura si responsabila. trebuie sa fiu puternica si sa reusesc. pentru ca pot.


P.S.: azi : Beyonce - Listen. pentru ca imi place.

have a great evening!

Comentarii

Trimiteți un comentariu