Vis de iarna.

in ultimele zile, EL mi-a dominat universul; mi-a acaparat mintea, raspandind vise luminoase. de cand cu zapada care a acoperit intregul oras, imaginea lui nu-mi poate fi indepartata de pe retina. e visul meu perfect de decembrie si inchid ochii. 
visez cum norii varsa cu putere zapada peste oras. e una din zilele in care nimeni nu ar iesi din casa. eu, insa, as infrunta orice obstacol pentru a-i fi lui alaturi. asadar, ies din casa si ma imprietenesc rapid cu fulgii de nea ce par sa danseze cu mine, pe drumul spre locul de intalnire. unul chiar mi s-a asezat pe nas si mi-a facut cu ochiul, inainte sa se topeasca datorita caldurii corpului meu care emana emotie. e prima intalnire cu EL, cel care imi zambeste cu drag de pe bancuta din parcul de langa liceu. are nasul inghetat si parul usor nins, buclele-i jucause impiedicand fulgii sa-si gaseasca locul. isi scoate mainile din buzunar pentru a ma imbratisa usor, nestiind, insa, ca si cea mai mica atingere imi da fiori. mainile mele tremura, ca de fiecare data cand ii vorbesc, dar acum dau vina pe frig. il privesc in ochii mari, ciocolatii si simt ca totul s-a oprit in jurul nostru, iar timpul nu mai trece. simt ca lumea capata sens, ca totul prinde contur. zapada cade tot mai des, dar fulgii nu se grabesc sa atinga solul, ci danseaza in ritmul impus de bataile inimii mele. il privesc inmarmurita si parca nu realizez ca e in fata mea. ridic usor mana dreapta si-i ating obrazul usor neras. buzele lui schiteaza un zambet fin si, apoi, imi lasa o amprenta fina pe frunte, pentru a ma convinge cat e de real. totul se petrece atat de incet, incat am timp sa studiez fiecare centimetru din chipul lui atat de drag. imi spune, apoi, ca, daca mai stam acolo neclintiti, ne vom transforma in oameni de zapada. si imi cuprinde mana rece in mana lui mare, dandu-mi un fior in urma caruia inima mea bate din ce in ce mai puternic.
si ma trezesc, apoi, de emotie, pastrand in suflet visul intreaga zi. am impresia ca zapada va incepe sa cada din cerul innorat, ca EL o sa ma sune sa verifice daca ramane valabila intalnirea si ca dorinta mea se va implini. cum reuseste sa-mi faca visele sa para atat de reale? cum reuseste sa ma emotioneze atat de tare, fara a-mi fi in preajma? de ce par atingerile atat de reale in vise?


P.S.: astazi : Praf in Ochi - Locul ei. pentru ca o ador. pentru ca ma duce cu gandul la EL. pentru ca ...

sweet dreams!

Comentarii

Trimiteți un comentariu