Zapada.

citeam ieri, intr-un zodiac, ca anotimpul preferat al leilor e vara si ma gandeam ca eu trebuie sa fiu exceptia care confirma regula, din moment ce ador temperaturile usor scazute si anotimpurile reci.
si, dupa un sfarsit de saptamana agitata, dupa o zi de vineri aiurita, incarcata si ghinionista in mare parte, iata ca mi se implineste un vis. ei bine, da! spre (ne)fericirea unora in sfarsit ninge! iar eu privesc fascinata ninsoarea, urmaresc incantata dansul fulgisorilor de nea in drum spre pamantul aproape inghetat.
in nici un alt an nu am simtit la o asa intensitate caderea mini-stelutelor de gheata. am asteptat atat de mult acesti primi fulgi de nea, incat acum port pe buze cel mai fericit zambet. si-mi place ca totul e alb in jur. imi place ca ninsoarea nu pare a avea vreun gand sa se opreasca, ba din contra fulgii cad din ce in ce mai des. imi place ca sunt in vacanta, desi mi-as fi dorit sa mai merg o zi la liceu sau sa ninga cu cateva zile mai devreme. si cred ca stiti de ce.
oricum, ma bucur de zapada care s-a asternut peste intregul oras. e singurul lucru bun din ultimele 3-4 zile. toata saptamana l-am vazut doar cateva secunde, joi, si cred ca de aici s-a tras tot ghinionul meu de vineri. a fost o saptamana grea fara EL. a fost o saptamana incarcata de conflicte, cadouri, note, vise, ganduri, alegeri, compromisuri, poezii, sentimente, intrebari. iar EL nu a fost acolo sa-mi dea energie si sa-mi umple sufletul de bucurie, asa cum o facea mereu. si a fost ciudat. acum urmeaza alte 3 saptamani in care nu-i voi vedea parul cret, ochii sinceri si zambetul. urmeaza 3 saptamani in care-mi va lipsi si-mi va fi dor de EL. 
mi-ar fi placut sa vad fulgii de nea pe geaca lui sau in buclele-i jucause, dar, desi asta nu va fi posibil prea curand, ma bucur mult de faptul ca in sfarsit cerul si-a cernut norii, pentru noi. sufletul meu e linistit si multumit. e fericit cu fiecare fulg asezat pe pamant. e mandru ca poate nutri tot felul de sentimente. e complicat, dar eu il inteleg.


P.S.: azi : Lady Gaga - Monster. pentru ca o ador. pentru ca si cu inima mea se va intampla la fel.

have a holiday full of snow!

Comentarii

Trimiteți un comentariu