Back home.

m-am intors. deloc incantata. 
nu-mi place sa fiu plecata prea mult de acasa. ma obisnuiesc repede in celalalt loc si nu-mi mai doresc, apoi, sa ma intorc. niciodata, insa, nu mi s-a intamplat ca acum. sambata, cand am intrat in tara, un nod imens mi-a blocat gatul si mii de cutite mi-au sagetat pieptul. nu am vrut sa ma intorc; cel putin, nu in acea zi. nu asa repede. as fi dat orice sa mai raman acolo, in acel orasel atat de linistit, calm, cald. imi lipseau cei dragi, intr-adevar, dar preferam sa-i aduc pe toti langa mine, decat sa ma intorc eu.
cineva, insa, a complotat undeva, acolo, sus, si a facut lucrurile mai usoare. astfel, mi-am regasit prietenul cel mai bun in forma incredibila in care nu l-am mai vazut de luni bune, cu o veselie si-o putere pe care credeam ca o ratacise in inima unei fete. mi-am revazut fetele care mi-au lipsit atat de mult. am reintalnit oameni dragi carora le-am lipsit si de care imi era atat de dor.
si, de parca, acel cineva s-a gandit sa se revanseze fata de mine si sa ma bucure aici, acasa, ninge in Constanta neincetat. si, desi, zapada poate face probleme, eu ma bucur de fulgii mari si desi care-mi mangaie chipul si sufletul.

am multe de recuperat, in multe privinte. ma simt cazuta de pe o alta planeta; ma simt intr-o lume noua, schimbata. a fost frumos departe de toata agitatia, dar acum trebuie sa ma apuc de treaba. energie am din plin, caci iubirea ma motiveaza. imi trebuie un program pus la punct si un strop, macar, de ambitie. trebuie sa imi stabilesc prioritatile si sa constientizez ce vreau cu adevarat. 
abia atunci, o sa-mi gasesc puterea de a duce totul la bun sfarsit.


P.S.: astazi : Whitney Houston - I didn't know my own strength. pentru ca ma ambitioneaza. pentru ca ma incurajeaza.

have a snowy night!

Comentarii

  1. 5 zambete, observ ca ai progresat. Arata foarte bine blogu' tau. Bravo! Toate cele bune! (T.T. aka Trent)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce dor mi-a fost sa iti citesc blogul:))
    heeeey..uite un motiv sa te bucuri ca esti acasa..niciodata un loc nu poate inlocui zambetul persoanei careia ii pasa de tine:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragut articolul. Si eu stiu ce inseamna distanta si stiu ce inseamna lipsa ei...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu