I can't take it.

e prima data, dupa mult timp, cand ma bucur de venirea vacantei. stiu ca va fi o vacanta obositoare, pentru ca trebuie sa invat mult, sa recuperez. dar voi fi in siguranta, acasa, lipsita de pericolul de a-l vedea. pentru ca, acum, a devenit un lucru pe care il evit pe cat pot, zicandu-mi ca "oricum, nici nu vreau sa il vad". stii cat de tare doare sa ma mint pe mine insami?
e greu acum si nu mai e nimic interesant la liceu, pentru care sa-mi placa zilele de scoala. vechiul EL pare atat de schimbat sau, poate, il vad eu cu alti ochi. si doare, mai ales ca privirile-i sunt acum reci, respingatoare. si nu inteleg de ce. oarecum, m-am resemnat. in sufletul meu inca se aprind mici scantei cand, involuntar, imi apare in fata, dar, daca inainte ma bucurau, acum dor. e greu si schimbarea asta ma afecteaza vizibil :
- "unde-ti sunt mare parte din zambete?" - "intreaba-l pe EL."

gerul s-a chinuit atatea zile sa imi inghete sufletul si, acum, e foarte aproape de victorie. de 2 zile, soarele incearca sa ma faca sa uit; incearca sa ma invete sa zambesc iar, cu toata fiinta, in drum spre liceu. va voi anunta cine a reusit sa invinga.
cel mai rau e ca ma simt singura in aceasta lupta; fara nici un sprijin, fara nici o mana care m-ar putea scoate din situatiile grele. in cazul asta, daca trebuie sa ma descurc singura, ma voi ascunde pana cand ranile imi vor fi vindecate. poate par lasa; poate chiar sunt. dar asta ma ajuta. apoi, ma voi intoarce, cu capul sus, cu privirea ferma si nimeni si nimic nu ma va mai darama.


P.S.: astazi : Beyonce - Broken-hearted girl. pentru ca se potriveste.

have a beautiful evening!

Comentarii

  1. Nu esti lasa, simti.
    Si mare parte din lupta trebuie s-o duci singura, sa-ti lingi ranile si sa te ridici, sa mergi inainte. Nimeni nu o poate face in locul tau. Din propia-ti cenusa te ridici.
    I'm saying it on my own skin unfortunately.

    Sunt sigura ca soarele (te) va invinge in final:) si n-o zic ca sa fiu optimista, pentru ca de felul meu nu sunt.
    O zic pentru ca o sa vina ziua in care ai sa incepi sa ai din nou vise si dorinta de a lupta pt ele.
    For everything good or bad I'm here, if it helps.

    >:d< noapte buna.

    Cu drag,
    A Dreamer.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu poti sa stii cat de puternica esti pana ce nu treci prin momente de acest fel.exact ceea ce simti acum , am simtit si simt si eu. mi se pare ciudat sa vad ca nu sunt singura.

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa treci peste, sufletul nu o sa iti inghete :) doar ca te simti u rau. Esti puternica, si`o sa treci peste. Nu zice nimeni ca este usor, dar nici imposibil !

    Take care, si nu uita vin zile senine si insorite !

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru o colaborare, link exchange, cu http://2blackjack1.wordpress.com/ , Nume 2blackjack , astpet un msg daca esti de acord , ms.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu