A new start.

2010 m-a gasit la telefon, cantand cu ea si cu Vama "la radiooo, vreau sa ajung la radiooo". 2010 m-a gasit printre oameni dragi, frumosi, cu sufletul plin de caldura si mii de zambete pregatite pentru noul an. dorinta de la miezul noptii e simpla si usor de realizat. imi doresc atat de multe uneori si aleg sa-mi pun prima dorinta care-mi vine in minte.
am intarziat cu aceasta prima postare pe 2010, cautand un look nou, potrivit lui 5 zambete. si voi ramane la asta pentru ca imi place mult. pentru ca fundita si floricelele ma inveselesc. pentru ca ceea ce imi propun sa scriu aici, anul asta, voi pastra in suflet ca pe niste scrisori aparte, legate cu zambete. acum, desi mi-am facut mici schimbari prin viata, nu promit sa continui asa. m-am gandit mult si nu vreau sa ma schimb. nu am de ce. nu am pentru cine. nici macar pentru chipul ala atat de drag, pe care l-am zarit primul ieri, la liceu. nu mai e nimic  de facut pentru a-i convinge pe cei din jur de ce simt. nu mai am forta sa mai fac ceva. nu-i usor sa lupti de unul singur, mai ales atunci cand, nici macar nu-l mai poti privi in ochi pe cel pentru care lupti. 
cu toate ca scoala a inceput, eu inca ma bucur de vacanta. pentru ca parintii mei abia intra in concediu, vom pleca in aceasta noapte la munte. nu in Romania, asa ca, daca nu voi avea internet in camera, voi lipsi de pe blog cateva zile. vreau sa invat sa schiez, sa imi incarc bateriile si sa-mi gasesc o motivatie pentru ca a ma pune serios pe treaba de la jumatatea lunii ianuarie. o sa va tin la curent cand pot, daca pot. 

o sa-mi lipseasca mai ales ele. ma bucuram sa le revad si acum, dupa doar o zi impreuna, le las sa se plictiseasca un pic mai mult, fara mine. o sa-mi lipseasca si EL si voi toti, daca nu voi putea sa va citesc sau sa va scriu. aveti grija de voi! va doresc o luna de iarna minunata, cu fulgi fini si iubiri calde. si nu uitati zambetele! :)


P.S.: azi : Cheryl Cole - Fight for this love. pentru ca ador melodia asta. pentru ca nu stiu, inca, daca sa mai lupt sau nu.

have a warm night!

Comentarii

  1. ah sweetah..ce draguta e noua imagine a blogului tau..sa ai un timp superb, si cand vii in ro sa ma inveti si pe mine sa schiez pe nisipul inzapezit de langa a noastra mare..:P >:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu