BBFF !!

februarie a inceput cu o discutie cu cel mai bun prieten al meu. ma bucura de fiecare data si sunt mandra de el. ne-am cunoscut acum vreo 3-4 ani, in urma unei dispute "ca-ntre suporteri". am ramas prieteni si, desi nu ne-am vazut niciodata, il simt atat de aproape, atat de prieten. am vorbit mult. de fiecare data cand unul dintre noi avea vreo problema, ii gaseam rezolvare sau, cel putin, ne sprijineam reciproc, usurand, parca un pic, povara. vorbim oricand avem timp si despre orice: scoala/facultate, moda, prieteni, muzica, relatii.
mi-a dat sfaturi pe care nu as putea sa le primesc de la o fata. m-a ajutat de fiecare data cand am avut nevoie si stie ca are un sprijin in mine mereu. mai ales acum, cand vechiul meu prieten "s-a intors", dupa o perioada in care schimbarea parea sa-mi fure amicul.

acum cateva zile mi-a injectat doza de putere dupa care tanjeam de ceva timp. stie - mereu a stiut - ce cuvinte sa foloseasca sa ma puna pe picioare. cateva exemple zdravene, cateva glume care sa ma scoata din vartejul gandurilor si o imbratisare virtuala care risipeste cei 225 de km dintre noi.
mie mi-a ramas acum sa ma gandesc bine la discutia noastra si sa iau o decizie buna. sper sa nu-l dezamagesc si sa fie la fel de mandru de mine cum sunt eu de el. iar eu il voi pastra mereu in suflet drept cel mai bun prieten :)


P.S.: azi : I Nine - Seven days of lonely. pentru ca o stiu de la el. pentru ca imi place.

have a nice week-end!

Comentarii

  1. hei imi place cum scii,ti-am adaugat link-ul la mine in blogroll!

    RăspundețiȘtergere
  2. hei imi place cum scii,ti-am adaugat link-ul la mine in blogroll!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,
    Am blogurile blog.xjocuridegatit.com , blog.xjocuripentrucopii.com , blog.xjocurinoi.com , blog.xjocuribarbi.com. Doresti link exchange?
    Astept raspuns.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. hihi, sa stii ca e o treaba.Ma bucur mult ca ai un astfel de prieten. Sa iti traiasca si sa iti infloreasca!

    >:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu