Hotarare.

timida, dar cu planuri mari. visand, dar cu picioarele pe pamant, pe un drum pe care acum sunt convinsa ca trebuie sa il urmez. asa voi trece eu prin ultimele 4 luni de liceu.
pentru ca am visat, am sperat si am cautat. acum simt ca mi-am gasit locul. acum stiu ca, oricat de greu ar fi, asta trebuie sa fac. am multe de invatat, dar o voi face cu cel mai mare drag si cu mult interes. ma voi zbate si voi reusi sa trec peste toate piedicile. nimic nu e prea greu cand iti doresti cu adevarat, mai ales pentru o luptatoare. pentru ca, de azi inainte, asta voi fi: o luptatoare! am inteles ca trebuie sa imi pese de mine si de sufletul meu, inainte de a-mi pasa de ceilalti. am si cazut de cateva ori, dar timpul cicatrizeaza ranile. ce credeati ca fara EL, 5 zambete o sa dispara?
NU! pentru ca, acum, visul meu e din ce in ce mai aproape. recunosc ca a fost greu la inceput; ma simteam singura in mijlocul unui teren minat. rabdarea si constientizarea lucrurilor m-au adus pe calea mea. si e cel mai placut sentiment din lume: acela de a-ti gasi drumul.
multumesc aliatilor / sfatuitorilor mei, in special ea. puteti oricand sa contati pe mine.
5 zambete is back in business. pentru ca atunci cand ai un vis e cazul sa lupti, sa faci tot ce iti sta in putinta sa ajungi acolo!


P.S.: azi : Tom Boxer - Morena. pentru ca o ador.

have a lucky week!

Comentarii

  1. bine ai revenit!!!!
    Morena,melodia mea preferata:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci (desi nicio propozitie nu se incepe cu "deci")... Deeeeeci :D, ma bucur sa aud de bine. Asa te vreau, asa te vrem, pun pariu. Un gand sa ai, o dorinta si e suficient sa faci ceea ce vrei in viata. Sa crezi mereu in puterea de a reusi, e un pas important. Si sa nu uiti sa ma tii la curent cu lucrurile, cum decurg, cu bune cu rele, le acceptam oricum atata timp cat ele ne duc acolo unde vrem. Uite, azi ma doare sufletul, dar maine ma voi trezi bine, pentru ca-i o alta zi si fiecare zi ofera alte si alte oportunitati. O sa-mi innec amarul in orele de somn si sper sa ma trezesc acelasi om din zilele bune. Iti doresc din tot sufletul sa reusesti si ma bucur ca vei da la facultatea pe care ti-o doresti. E frumos sa faci o facultate de placere. Iti va parea mai usoara decat celorlalti.
    Te imbratisez >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!
    Mi-am schimbat domeniu din http://thepaulyk.toateblogurile.ro in http://www.paulyk.ro/
    As dori daca se poate sa ma schimbi in Blogroll si acel blog sa il stergi!
    Nume: Paulyk Blog
    Link: http://www.paulyk.ro/

    Merci,
    Paulyk

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce decizie buna! Lupta, in pofida supararilor si problemelor cu adevarat ne duce mai aproape de scop. Sa ai putere sa te tii de hotarare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Brrravooo!!! That`s the spirit! Keep up the good...mood!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu