No more.

saptamana trecuta a fost marcata de prezenta lui, in viata mea. au fost multe situatii care ma trimiteau la EL. au fost multe momente, in care, involuntar, drumurile noastre se intersectau. e si normal; invatam in acelasi liceu, avand salile de clasa pe acelasi coridor. am incercat, de fiecare data, sa-mi pastrez privirea departe de perimetrul in care se afla EL si pot spune ca am reusit. chiar daca, uneori, ochii mei i-ar fi cercetat fiecare centimetru, mi-ar fi amintit de fiecare trasatura care mi-a fost draga.
acum m-am detasat de tot. aproape de tot. mi-am provocat sufletul la o discutie serioasa si i-am explicat ce vreau. EL nu se mai afla nici pe acea lista, nici pe o alta. si se pare ca sufletul meu a inteles, oarecum. inca mai am mici momente in care raman privindu-l pana dispare din cadru; iau asta, insa, drept ultimele zvacniri ale lui in sufletul meu, inainte de "moarte".
azi, dupa intalnirea cu EL, mi-am inghitit gandurile si am facut loc pentru altele noi. mai frumoase, mai puternice. o veste buna, un plan maret si multe zambete. rar si fin, inima-mi spune pentru cine sau cand sa ma entuziasmez. acum sunt alte amanunte care imi dau fiori, alte chipuri care ma bucura.
daca, inainte, nu voiam sa ajung in momentul bacalaureatului, nevrand sa termin liceul, acum ma grabesc spre viitor. si timpul pare sa incetineasca, parca pentru a-mi face in ciuda. el nu stie, insa, ca m-am hotarat sa ma bucur de tot ce a mai ramas pana atunci. pentru ca stiu ca-mi va fi dor de tot: si de oameni, si de momente, si de drumuri, si de fapte. si nu regret nimic!


P.S.: azi : Usher - His mistakes. pentru ca unul dintre noi sigur a gresit. pentru ca ador melodia.

good night!

Comentarii

  1. ce scumpa ai fost in postarea asta!!!:)
    >:d<
    sa te bucuri cu tot ce esti de clipele astea!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu