Real.

a fost o săptămână obositoare, focalizată pe examenul de azi. aş fi vrut să fie soare şi să intru la 5, cum eram programată. poate mi-ar fi purtat mai mult noroc. oricum, totul a fost bine şi rezultatul pe măsură.
a fost o săptămână a timpului trecut. nu realizez că am ajuns, deja, la marele pas spre viitor. cât de repede am trecut prin anii de liceu! cât de departe par, acum, anii copilăriei! m-am plimbat cu gândul prin momente frumoase, prin iubiri vechi, prin situaţii care mă bucurau acum ceva timp. era frumos si mult mai uşor atunci. mă entuziasmam rapid şi nu puneam atât accent pe raţiune.

"Inima mea, din când în când, se îmbolnăveşte. E boala amintirilor. Se vindecă printr-o terapie lungă şi dificilă ...se tratează trăind."

mi-am analizat, din nou, sufletul, căci a suferit schimbări radicale în ultima vreme. acum, mă întreb: plumbul expiră? dacă da, în cât timp? şi, când expiră, cum se manifestă? pentru că sufletul meu pare a fi, uneori, de plumb. cade undeva şi se încăpăţânează să rămână în acel loc, până când îşi pierde din putere şi pot să-l ridic de acolo, să-l iau înapoi, unde îi e locul. îl ridic uşor, în palme-mi mici, şi-l pun pe-un pat de vise noi. îi şterg rănile cu atenţie şi îl ajut să se refacă, să ajungă la forma iniţială. de fiecare dată, însă, face acelaşi lucru; îşi repetă greşeala. nu cred că îl voi schimba vreodată, pentru că-mi seamănă la capitolul "orgoliu", dar voi încerca să-l păstrez mereu cât mai curat.

acum, la început de săptămână, mă simt puternică. de data asta am un ţel real şi m-am ambiţionat să îl ating. nimic nu-mi mai poate sta în cale; nimic nu mă va opri din a-mi vedea visul cu ochii.


P.S.: azi : David DeeJay ft. Dony - Temptation. pentru că o ador. pentru că am ascultat de sute de ori zilele astea.

have an amazing week!

Comentarii

  1. Te rog daca se poate sa ma schimbi in blogroll

    Din http://thepaulyk.toateblogurile.ro
    in http://www.paulyk.ro/

    Merci!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pentru examen,presupun ca l-ai trecut cu brio:D

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc >:D<
    experimentata, intr-adevar :>

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu