Baba mea.

am amanat orice postare din cauza vremii si in asteptarea babei mele. a fost urata, zbarcita si infrigurata; conform traditiei, se presupune ca asa-mi va fi tot anul. dar sunt hotarata sa ii demonstrez ca veselia mea nu depinde de ea. o sa imi fac zilele asa cum vreau; o sa rad, o sa ma bucur de lucrurile simple si, mai ales, de soarele care n-a indraznit sa apara vineri.
prefer sa merg, mai degraba, pe principiul ca "ziua buna se cunoaste de dimineata". asa ca imi voi incepe diminetele cu un zambet mare pe buze, cu melodiile frumoase care ma duc la liceu si cu conversatii placute. si cum sa nu fie zile frumoase, cand eu ma incapatanez sa le colorez cat mai frumos? si cum sa nu zambesc, cand eu ignor detaliile rautacioase? in curand n-o sa ma mai afecteze nimic referitor la vechea poveste. acum sunt doar eu si-mi voi bucura sufletul fara sa depind de cineva anume. voi alege singura lucrurile pentru care merita sa ma agit, pe care trebuie sa le iau in serios. voi elimina din calea mea piedicile care nu vor sa ma lase sa imi vad de ale mele. parca "totul e bine cand se termina cu bine", iar eu sunt hotarata sa inchei etapa de liceu intr-un mod frumos.

vineri, in ciuda vremii mohorate, Raluca mi-a adus zambetul pe buze, cu un cadou frumos, primavaratic.
trebuie sa respect si conditiile; iata :

  • sa postezi premiul;
  • sa scrii din partea cui l-ai primit;
  • sa il oferi prietenilor tai;
  • sa afisezi link-uri lor;
  • sa le dai de stire printr-un comentariu pe blogul lor.

asadar, eu voi da floricica fetelor mele dragi, carora nu le pot da una reala : Prometeu, Liz, Rox, Kresta, Terra, Andreea, Verde Ursuz si Irenne. sa aveti un an presarat cu flori si zambete! multumesc, Raluca


P.S.: astazi : Zero - Lay me down. pentru ca ador melodia si videoclipul.

have a sunny day!

Comentarii

  1. Multumim pentru floare >:D<
    Ai incalzit ziua asta friguroasa a unei ierni tarzii. Si baba mea a fost friguroasa (joi). A fost ceata si frig. Mult prea frig daca e sa ma intrebi pe mine, o friguroasa pana in maduva oaselor.
    Eh, noi sa fim sanatosi :D
    Te pup si, inca o data, iti multumesc pentru floare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru floare. Eu, prin geamul biroului vad un fel de viscol aspru. Trimite multe multe flori... cica, doar cu una nu se face primavara... si eu vreau!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te asteapta o leapsa la mine:
    http://iaundex.blogspot.com/2010/03/zece-am-zis.html

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca toate babele au fost urate ( uu ce urat suna ) dar si a mea a fost urata dar din cauza frigului am si uitat de ea. am ignorat-o complet si a fost bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. hohooo da babele astea sunt crima imi amintesc de ziua de 6 martie cum sa nu baba mamei mele si a prietenului meu:)) uhuu ce ofticati au fost de ce? poi in fiecare an a fost cam..uratel uff..si iata si baba ta pe 6 :|

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu