Frig de martie.

repriza a doua de iarna nu-mi face bine deloc. intr-un fel ma bucur de intarzierea primaverii, dar nu ma asteptam la un martie atat de friguros. m-am saturat de diminetile atat de innorate, de absenta soarelui. doar ele imi inveselesc ziua si imi mai aduc raze de soare pe buze. si uneori fiorii pe care ii am la gandul ca peste cateva luni voi fi la Cluj. si un el pe care sufletul meu il place; un el care imi calmeaza sufletul si-l aduce la forma normala, dupa fisura suferita nu cu mult timp inainte. intotdeauna mi-au placut oamenii care si-au dat silinta si au reusit sa refaca ceva ce altii, dinaintea lor, au incercat sa distruga.
zilele astea nu am avut chef de discutii sau de dat explicatii. trebuie sa pun piciorul in pragul sufletului, acum, pe final de iarna, si sa las aici tot ce ma macina. tot ce, inca, nu am putut elimina. pentru ca e greu. stiu ca marea o sa ma vindece, dar mai e mult pana la intalnirea directa cu ea. la Cluj o sa fie, apoi, perioada de refacere, de renastere si de glorie. pentru ca atunci voi fi eu cu mine si voi avea timp sa uit de tot ce n-a fost bine, facand ceea ce imi doresc, ceea ce imi place.

P.S.: azi : Inna - 10 minutes. pentru ca iti place, sarbatorito. pentru ca te ador. pentru ca rasul tau colorat e contagios. pentru ca avem atatea amintiri impreuna. pentru ca sunt sigura ca o sa iti implinesti visul. pentru ca traiesti o iubire frumoasa. pentru ca esti mereu vesela si ma binedispui. pentru ca meriti!

have a nice evening!

Comentarii

  1. pentru ca e ingrozitor,unde e primavara?:| o vreme urata urata,zau ca nu-ti da decat stare de plans si de certat:|

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti.am lasat o leapsa pe blog. Daca nu ai facut-o inca,te invit. pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ai pt ce. Te rog spune.mi parerea la ultima mea postare de pe blog. As vrea sa stiu cum e vazuta de alti ochi..>:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu