Incalzire.

dimineata de duminica, cu raze calde zbatandu-se sa treaca de draperia mov. ochi ce cu greu se lasa deschisi. zambete fine cu gandul la el. incredere; protectie. parfum de primavara drept semn ca e timpul ei acum.
strang caramida dupa caramida pentru a-mi cladi visul. sunt hotarata sa lupt pentru a ajunge unde imi doresc. si atunci cand vrei ceva cu tot sufletul, nu poate fi atat de greu. nu-i asa?

".. dragostea e un joc de puzzle; trebuie sa gasesti bucata potrivita, trebuie sa te impiedici si sa continui cautarea, la fel ca marea, care isi imbratiseaza plaja ei, pentru ca una fara cealalta nu ar putea exista."

pentru ca gasirea bucatii potrivite iti aduce cea mai mare satisfactie. tot corpul iti tremura, de parca fiecare celula ar sari in sus de bucurie.
pentru ca zambetele presarate de el imi lumineaza ziua. pentru ca el chiar are rabdare si ma asculta. pentru ca radem de aceleasi lucruri si facem haz de necaz. pentru ca imi incurajeaza visele si imi da putere. o energie fara de care drumul spre Cluj ar fi mai greu.

o zi de luni cu soare mi-ar lumina privirea si zambetele ar curge pe chipul meu. incepe o saptamana magica. timpul a trecut atat de repede dar totul e inca proaspat in mintea mea. EL, insa, nu cred ca a fost la fel de entuziasmat.


P.S.: azi : Zale - Girl. pentru ca "nu-mi pot opri inima, cum nu pot opri ploaia. de-aia."

have a beautiful week!

Comentarii