My little thing.

365 de zile, 158 de postari. cuvinte asternute din suflet. sute de vise, mii de ganduri rasturnate aici, uneori stangaci, alteori frumos. de fiecare data, insa, odata publicate, cuvintele mi s-au transformat in cristale, in particule fine de suflet. pentru ca mi-am pus tot sufletul aici. au scris cu inima deschisa; am zis tot ce am avut de zis. am impartit cu cei ce ma citesc marea si muntele, vacantele si rutina zilnica, ploile si razele de soare. si dragostea. si tristetile. si prietenia.

am inceput sa scriu atunci cand am simtit ca vulcanul din sufletul meu sta sa erupa. am inceput timid, fara sa reusesc sintagme exceptionale. am scris pentru a-mi dezvolta aceasta abilitate. acest lucru m-a ajutat si in alegerea facultatii pe care vreau sa o urmez. m-a ajutat sa imi exprim altfel sentimentele. mi-a permis sa imi fac prieteni noi.

sufletul meu slab nu stie sa se opuna intoxicarii cu tot felul de stari si sentimente profunde. de aceea, eu trebuie sa il curat. si cea mai usoara metoda imi pare sufocarea sentimentelor; nu le da dreptul la replica. lui, insa, i l-as fi dat. EL a avut multe sanse. il voiam ca sculptor al sufletului meu, ce parea ca nu-si gaseste forma. si, intr-un fel, m-a ajutat. dar a fost un fel mai dur. sau poate doar mai dureros.

acum, dupa 1 an, cuvintele curg mai usor. pacat, insa, ca timpul e prea scurt si nu-mi mai permite sa scriu asa mult. EL nu mai reprezinta sursa mea de inspiratie; ma incarc cu soare, cu zambete si cu maini reci care-mi transmit caldura. prietenii care conteaza, visuri care ma provoaca sa le implinesc, ganduri pe care le alung din minte, atunci cand realizez ca nu ma ajuta.
acum un an, 5zambete lua nastere timid. l-am crescut cu toata dragostea si a ajuns maricel. uneori, sunt tare mandra de el. deci, sa imi traiasca!


P.S.: astazi : Craig David - I just don't love you no more. pentru ca am reauzit-o la radio. pentru ca am simtit-o cu tot sufletul.

happy birthday!

Comentarii

  1. la multi ani si multe,multe,multe zambete..am si eu nevoie de unul.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, Bi! Sa-ti traiasca si sa-ti creasca mare blogul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos.Frumos sa scrii din suflet. Frumos sa iubesti si sa suferi, sa oferi zambete celor ce plang.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lma tie,5zambete! Ne faci sa ne simtim bine o data cu tine,sa suferim o data cu tine,sa speram o data cu tine! :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu