Neclar.

de o saptamana incerc sa leg 2 vorbe. in zadar, insa. lucrurile se intampla mult prea repede. cineva a apasat butonul de fast-forward, fara a ma seta si pe mine asa. simt uneori ca lumea se opreste pentru cateva secunde; linistea invaluie totul, transformandu-se imediat intr-o furtuna. de ganduri, de sentimente, de neintelesuri.
vremea schimbatoare, oboseala, lipsa acelui EL care ma inspira; nimic nu ma mai motiveaza sa scriu. mirosul verii, despre care vorbea Tudor Chirila acum cateva saptamani, a ajuns si la mine. realizez cat de norocoasa sunt sa am marea aproape. mai ales ca, in fiecare dimineata, cobor din autobuz in statia aflata la mai putin de 100 de metri de mare. o respir, o simt sarata si nerabdatoare sa primeasca raze calde. ma conduce pana la liceu, usurand un pic bagajul sentimental pe care sufletul meu il poarta neincetat.
totusi, am ajuns intr-o situatie in care am multe de pus la punct. de ce asa si nu altfel? de ce atatea piedici? de ce oamenii sunt atat de incapatanati, de orgoliosi, de superficiali? de ce unele lucruri sunt, acum, neclare? de ce nu ma mai bucura acele mici nebunii? unde? cand?

recunosc ca mi-am pastrat, insa, zilele astea, alaturi niste oameni dragi. de ei ma bucur pana la epuizare. poate ca nu e corect, mai ales ca nu sunt in situatia in care sa le pot oferi aceeasi calmitate, aceleasi zambete, aceeasi buna-dispozitie. dar momentele-mi grele sunt rare. atunci am nevoie de ei; atunci am nevoie sa iau de la ei tot ce au mai bun. pentru a-mi reumple sufletul amarat. si daca sunt dispusi sa ma impinga de la spate in clipele astea, daca nu renunta si nu ma abandoneaza in agonie, daca se lupta pentru a-mi revedea zambetele, atunci imi sunt cu adevarat prieteni. atunci, merita, intr-adevar, sa ma lupt si eu pentru ei.
pentru ei lupt; pe ei ii iubesc cel mai mult..


P.S.: azi : The Marker - If you didn't love me. pentru ca imi place. pentru ca mi se potriveste.

have a beautiful evening!

Comentarii

  1. am avut aceeasi stare saptamana asta.am "abuzat" de orice persoana care imi era alaturi,am primit orice imbratisare venita din inima.uf.
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. miroase a schimbare...din cate am citit in posturile trecute vei merge la facultate in alt oras :d cam asa te invaluie gandurile inainte de o perioada tensionata...dar sti cum se zice ...tot raul spre bine...
    inviorare placuta. :)
    p.s: macar odata cand vei mai trece la 100 m de mare respira mai adanc cu 3 secunde in plus si pentru mine...ca asa mi-e dor de mareee :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut!

    Te deranjez pentru un link exchange.Site-ul este la inceput.Eu am experienta in blogging de 1 an si ceva.Am avut 2 siteuri in top 750 zelist sa zicem fiecare cu pr 3.Daca doresti sa ma ajuti pentru inceput probabil pe viitor linkul meu va conta catusi de putin.

    Daca doresti link/banner exchange contacteaza-ma pe YM : muzicologu sau la link : http://veejayduuk.blogspot.com/p/linkbanner-exchange.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu