Spring.

"vine primavara, cu alaiul ei de flori.
se imbraca tara in strai de sarbatori."

calendaristic vorbind, cel putin, primavara isi intra in drepturi. si doar gandul asta ma energizeaza. am lasat orice farama de tristete in februarie, orice lacrima risipita cu scop de linistire. incepe o luna frumoasa, care ma va implini. urmeaza atatea zile in care voi imparti zambete nascute in suflet. pentru ca soarele ma va lumina din primele clipe ale zilei. pentru ca drumul spre liceu cu o companie placuta imi linisteste sufletul si temerile mele dispar cand ma simt atat de sigura.

sute de culori o sa-mi infasoare sufletul in miresme vesele. o sa impart zambete pentru a-mi incarca bateriile pentru zilele fara soare. o sa ma bucur de fiecare clipa petrecuta in compania celor dragi si o sa ignor orice urma de ipocrizie venita din partea "taberei invingatoare". primavara asta e a mea si-o sa profit de toate razele de soare. martie e magic si am simtit asta din primele minute.

sa aveti, cu totii, o primavara frumoasa si luminoasa, exact ca sufletele voastre! sa impartiti neincetat zambete colorate si sa va bucurati de efectul pe care il au! >:D<


P.S.: azi : Holograf - Primavara incepe cu tine. pentru ca primavara mea a inceput frumos.

have a lovely week!

Comentarii

  1. of si chiar daca ploua eu tot iubesc inceputul acesta de primavara.eu iubesc.:D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ai parte de o primavara superba :)

    RăspundețiȘtergere
  3. iiiii, ce dragutza urare.... :):):):)

    RăspundețiȘtergere
  4. revin cu o informatie :) o sa iti urmez sfatul: odata cu venirea primaverii trebuie sa impartim zambete :)
    asadar, te asteapta o floricica la mine pe blog:)

    RăspundețiȘtergere
  5. "o sa impart zambete pentru a-mi incarca bateriile pentru zilele fara soare." <-- imparte mai multe,si pentru zilele cu zapada care au navalit neinvitate in primavara asteptata cu atata drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. ;;) ce frumos si placut ti se astern cuvintele. si primavara mea a inceput...
    PER-FECT! minunat!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu