Everything that matters.

"Iubirea e din alta lume si se iveste din senin, fara ca sa stii de ce, se da pe fata, fara ca sa stii cum, si te duce, fara ca sa stii unde." [I. Slavici - "Mara"]

iubirea este cel mai frumos si mai important lucru pe care cineva il poate dobandi in viata. atunci cand iubesti, lumea toata pare sa se bucure alaturi de tine. atunci cand esti iubit, poti, parca, sa faci orice.
iubirea ne transforma in arhitecti de suflete, pentru ca nici un alt sentiment nu ridica sufletele la nivel de palate, monumente ale trupului. atunci cand iubim, sufletul ne straluceste ca un diamant, iar noi il luam de mana si ne plimbam in vazul tuturor, mandrindu-ne cu el. ce poate fi mai frumos decat un suflet inundat de dragoste?
iubirea, si acum vorbim de cea adevarata, bazata pe sentimente reale, nu tine cont de bariere spatiale. ea se naste, inconstient, ca urmare a timpului petrecut impreuna cu cineva, a rasetelor impartasite, a cuvintelor nerostite si, totusi, stiute.

"Once in your life, if you are very lucky, you will meet the person who divides it to the time before you met her and the time after."

persoanele cu care putem avea astfel de relatii sunt foarte greu de gasit. atunci cand ii gasim, insa, nu ne mai saturam de ei. sunt singurii ce ne asculta rabdatori, ne inteleg perfect si ne dau cele mai bune sfaturi, cele mai folositoare idei. doar pe ei ii simtim cu adevarat aproape, indiferent cati km sunt intre noi; doar cu ei putem fi noi insine.
e atat de usor sa te obisnuiesti cu dragostea, cu efectul ei, cu siguranta si starea de bine pe care o confera. convorbiri interminabile, zambete ca raze de suflet, incredere, toate aceste momente de fericire pura ce nu pot fi uitate. e atat de greu sa te dezobisnuiesti, sa ramai fara acel cineva care schimba totul in ceva mai bun, doar pentru ca e acolo. acel cineva care conteaza atat de mult si care te schimba atat de tare, ajutandu-te sa te descoperi cu adevarat. esti constient ca tot ce ati construit impreuna va leaga si nici unul dintre voi nu va uita asta, legatura fiind la fel de stransa in timp. pentru ca timpul atat de pretios, petrecut impreuna, nu se uita.

"Your time with her will be the happiest you've been in your life. Enjoy every second of it."

si chiar daca, acum, lumea s-a transformat intr-un teren ostil, chiar daca nu mai e aici sa te ridice cand cazi, sa te ajute sa depasesti hopurile iminente, uneori, stii ca acolo, undeva, e cu sufletul langa al tau si cu gandul la tine. si asta se simte; si coincidentele ne bucura; si iubirea nu moare..


P.S.: azi : Lady Antebellum - Need you now. pentru ca imi lipseste. pentru ca aceasta campanie de dezobisnuire e dificila.

good night!

Comentarii

Trimiteți un comentariu