Familia sufletului meu.

intotdeauna mi-am dorit sa fi avut un frate sau o sora mai mare; cand m-am nascut era, deja, prea tarziu. asa ca am cautat atentie si am incercat sa construiesc o relatie ca intre surori cu una dintre verisoarele mele. e cea mai mare dintre noi si, poate de-aceea, am vazut in ea o sora ideala. dar nu mi-am dat seama de asta pana zilele trecute.

clipele petrecute impreuna, momentele in care avea grija de mine sau cele in care ne distram, au culminat, week-end-ul asta, cu un eveniment magic: botezul fetitei ei.
totul a inceput anul trecut, in mai, cand si-a legat destinul de cel al unui barbat deosebit, exact ca ea. asteptam, de mult timp, momentul acela; parca, impreuna cu ea, faceam si eu un pas in afara copilariei. am crescut, anii au curs peste noi si cu bune, si cu rele, dar numai evenimentele importante ne amintesc acest lucru. atunci, in acea seara de mai, am simtit pentru prima data fiori, de parca mireasa ar fi fost, cu-adevarat, sora mea, un soi de mandrie si bucurie imensa inundandu-mi sufletul. cateva saptamani mai tarziu aveam sa aflam ca poarta in pantece un bebe. vestea care, pe mine personal, m-a fericit si mai mult atesta faptul ca va da nastere unei fetite, cel mai probabil micuta si frumoasa ca mamica ei.
apoi, in aceeasi zi in care norocul mi-a suras in cadrul primei probe de bac, fetita a venit pe lume, luminand parca acea zi mohorata de februarie. am indragit-o din prima clipa si am asteptat emotionata sa o vad. cand intalnirea s-a produs, sufletul meu a fost incarcat de duiosie, de caldura.
acum, a venit momentul sa fie crestinata si l-a trecut cu bine; e un copil foarte cuminte. faptul ca petrecerea a avut loc aproape de mare, mi-a permis sa simt nisipul rece si atat de incarcat de povesti de iubire si sa ma incarc de la valurile galagioase.

marea m-a ajutat sa vad inauntru, sa imi citesc sufletul. asa am realizat ce inseamna ei pentru mine.
pentru ca familia mea e numeroasa, dar din cea a sufletului meu fac parte doar cativa: cei mai dragi oameni, care mi-au schimbat viata, intr-un fel sau altul.


P.S.: azi : Mihai Margineanu - Micuta blonda. pentru ca imi place. pentru ca sarbatorim o micuta.

have a sunny week!

Comentarii

  1. Ceau ;)

    Pentru ca vrem o primavara plina de zambete, ne-am gandit sa lansam campania "Un zambet pentru tine" la nivel national si international. Planul e sa impartim zambete prin orasele din toata tara si vrem sa fim cat mai multi, pentru cat mai multe clipe de bucurie!

    Stim ca ai sustinut Free Hugs si ne gandeam ca poate ai fi interesat si de aceasta campanie.

    Mai multe detalii despre campanie gasesti aici: http://www.lumebuna.ro/2010/04/07/campania-un-zambet-pentru-tine/. Tot aici sunt si niste bannere pe care le-ai putea adauga pe blog-ul tau pentru a le spune si prietenilor tai despre aceasta initiativa. Te asteptam pe 15 mai 2010, ora 14.00 sa imparti voie buna alaturi de noi. Daca ai nelamuri ma poti contacta pe adresa diana.cristea@lumebuna.ro

    dya:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, esti interesat de un schimb de banner/link? Daca da, lasa-mi un comment pe blog (http://razbau.blogspot.com) si o sa adaug bannerul/linkul tau la mine. Bannerul/linkul meu il poti gasi aici: http://razbau.blogspot.com/2007/10/nu-la-tryout.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu