Pieces.

e intuneric si e liniste. imi aud doar gandurile si, rareori, zgomotul tastelor presate de degetele-mi lenese. cuvintele nu mai curg. e mai greu acum sa spun tot ce as vrea. sunt iar in situatia in care, pentru ca sufletul meu e imun, eu nu am cuvinte.
m-am linistit si sunt calma. o durere de cap m-a enervat toata ziua, tinandu-ma, parca, pe ace.

*

intr-o dimineata lenesa, ochii-mi lacrimeaza caci nu s-au odihnit destul. un rasarit superb ma pune pe picioare. culori ce-mi mangaie sufletul, priviri blande si rasete fine. o zi de marti perfecta, intr-o saptamana sfanta. conflictele se vor rezolvate, dar tonul discutiei nu e unul placut; amanare..

*

un asfintit in culori calde imi incarca sufletul. 2 seri in care, cu pace si cu sinceritate, mi-am facut curatenie in interior, in cele 4 camere ale inimii, in minte, in ganduri. am regasit acolo oameni dragi pe care tin cu toata puterea sa ii pastrez acolo.

*

un copil frumos si vesel. lipicioasa ca o bombonica gumata, jucausa ca orice pui mic. ofera iubire neconditionata si nici macar nu stie cat bine face cu zambetele ei calde, cu ochisorii ce poarta in ei stelute colorate, cu manutele cu care te tine strans sau cu care te mangaie fin.

*

2 premii dragi care ma bucura. de la Luciana si de la nevinovatul asta mic. multumesc, acum, oficial si-l dau mai departe tuturor celor din blogroll-ul meu care nu au primit, inca, aceasta distinctie. >:D<


P.S.: azi : Narcotic Sound ft. Christian D. - Mamasita. pentru ca o ador!

have a nice evening!

Comentarii

  1. și eu te-am adăugat.
    mulțumesc.
    o să-ți citesc blogul fiindcă e foarte interesant :).

    RăspundețiȘtergere
  2. As fi vrut sa las un semn inteligent al trecerii mele pe aici, dar in momentul asta nu imi trece nimic inteligent prin cap...asa ca am sa spun Bine te-am gasit! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu