Pause.

imi scuz absenta spunand ca ultimele 3-4 saptamani au fost agitate. teze, multe lectii de invatat sau recapitulat, evenimente care mi-au ocupat week-end-urile, pregatirea unei lucrari de atestat in doar 4 zile. acum, dupa ce apele s-au mai linistit, urmeaza sa plec pentru cateva zile in Italia, la premierea unui concurs. 
va fi o experienta noua pentru mine; 5 zile in preajma unor elevi din mai multe tari europene, dezbateri, concursuri, petreceri, calatorii. de asemenea, emotiile sunt si mai mari avand in vedere ca voi zbura pentru prima data cu avionul. am numai idei frumoase si sentimente bune cu privire la aceasta saptamana; sper sa fie bine.

mai e asa putin timp pana la examenul "maturitatii"; nu realizez cum au trecut cei 4 ani de liceu. cand?! deja am ajuns la pregatirile pentru banchet, la pozele pentru album; am scapat de ultima teza, urmeaza ultimul clopotel. voi privi despartirile, de cei care mi-au fost colegi atata timp, ca pe noi inceputuri. acum, cred eu, incepem cu adevarat sa traim. pe cont propriu. pentru noi, pentru viitorul nostru, pentru viata. acum vom incepe sa luptam pentru noi. acum vom lega prietenii noi; vom invata din greseli pe care nu ne va mai opri nimeni sa le facem. ne vom confrunta cu mai multe probleme, vom lua viata in piept si, dupa parerea mea, va fi un sentiment minunat, atunci cand vom vedea ce putem realiza singuri.
multe ganduri imi freamata in suflet, dar le voi asterne altadata aici, undeva.

acum, promit sa recuperez, sa postez tot ce am de zis, sa ma ocup de lepsele primite. s-au intamplat multe, dar agitatia m-a facut sa le tin pentru mine. dar, 5zambete will be back in business!


P.S.: azi : Alex - Don't say it's over. pentru ca ador melodia. pentru ca-mi place dansul lui.

have a beautiful day!

Comentarii

  1. stai linistita, e foarte tare sa zboru' cu avionul. :D mi-a placut postul tau, si sunt constient ca urmeaza sa scriu si eu unul asemanator, la anul, si parca nu vreau... :D multa, multa bafta! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sa zboru'. :)) sa zbori. :"> :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Bing bang... voiam sa te anunt ca trebuie sa-mi dai un mail cu adresa ta si numele complet... pentru a-ti expedia DVD-ul cu Finala de la Sevilla din '86.
    Felicitari! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. ti-am lasat o leapsa pe blog. :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu