Final countdown.

variante; demonstratii, caracterizari; razboaie, tratate de pace; capitale, argumente, asemanari / deosebiri. pe scurt, pregatirea pentru bacalaureat. nu mi-e teama si, de aceea, poate, par indiferenta sau superficiala.
pe de o parte, zile cu nervi, rusine, discutii aprinse; pe de alta parte, discutii calme si sincere, discutii cu sufletul pe masa, discutii ce ai vrea sa nu se mai sfarseasca. cu alte cuvinte, sunt doua tipuri de oameni: cei nascuti pentru a face rau, pentru a descuraja, pentru a enerva pe oricine le iese in cale, si cei care te bucura fara a face vreun lucru mare, cei care te afunda in butoiul cu zambete, lasandu-te inecat de sentimente. aici se incadreaza si acel cineva, el sau ea, care iti distrage atentia in cel mai placut mod, pentru ca armatele de fluturasi sa te infranga; acel cineva care poate sa te faca sa uiti tot ce a fost rau in ziua respectiva, oferindu-ti timpul lui si tot ce are mai bun.

am ajuns la sfarsitul celor 4 ani de liceu si nu realizez cand a trecut tot timpul asta. stau si gandesc cate am realizat pe parcursul acestor ani, cate am vrut sa mai fac, dar nu am avut timp sau curaj sau motivatia necesara, cati oameni interesanti am cunoscut, cate prietenii am legat si cate vor ramane asa si de acum inainte. daca inlatur din mintea mea cele cateva momente mai putin placute, imi dau seama ca am avut 4 ani frumosi, ca am cunoscut oameni speciali, ca am facut si cateva nebunii, dar m-am tinut si de scoala si mi-am asigurat cateva diplome pentru viitor. cu toate astea, nu am, inca, acel sentiment de tristete pe care credeam ca il voi avea, la sfarsit de liceu. simt ca pierd ceva; stiu ca odata terminat, nu se va mai relua, dar nu as face nimic sa prelungesc aceste ultime zile.
pun totul pe seama pregatirii pentru "examenul vietii", cum se spune. avem, apoi, o vara intreaga sa ne luam ramas-bun cum se cuvine si sa o apucam fiecare pe drumul lui, cu promisiunea unei prieteniei nesfarsite.


P.S.: azi : Rihanna ft. Will I. Am - Photographs. pentru ca o ador.

have a sunny week!

Comentarii

Trimiteți un comentariu