Stiinta iubirii.

stiai ca seara adorm cu tine in gand? stiai ca uneori te visez atat de real, incat te simt cu-adevarat langa mine? stiai ca dimineata ma trezesc cu gandul la tine? ..
nu stiai ca te port peste tot cu mine, in suflet, in minte, de mana, pentru ca tu stii sa imi dai incredere in mine si sa ma motivezi sa merg mai departe, nu?..
stiai ca, langa tine, planurile-mi prind viata si visele-mi capata culoare, iar eu imi gasesc curajul sa le duc la bun sfarsit? stiai ca doar tu poti sa ma faci sa zambesc chiar si atunci cand lucrurile nu stau tocmai bine? stiai ca imi place zambetul tau, cel care succede o stangacie de-a mea? nu stiai ca imi sugereaza ca-ti sunt, macar putin, draga, dandu-te de gol, nu? ..
stiai ca imi plac mainile tale mari si ingrijite? stiai ca vreau sa iti simt degetele cautandu-si locul intre degetele mele sau jucandu-se prin parul meu? ..
stiai ca imi place sa adorm vorbind cu tine, fara sa-mi dau seama de asta pana dimineata, cand realizez motivul pentru care am avut un somn asa linistit? stiai ca langa tine lumea, parca, se opreste sa nu deranjeze? stiai ca ma simt acasa cu tine? stiai ca timpul zboara cand sunt cu tine sau cand vorbim? stiai ca mereu mi se pare ca nu ti-am spus tot ce as fi avut de zis, ca ne despartim prea repede? ..
stiai ca, atunci cand ma necajesti, eu ma supar zambind, pentru ca stiu ca o faci intentionat? stiai ca zambetele-mi provocate de tine chiar vin din suflet? stiai ca ma simt mai frumoasa langa tine? nu stiai ca, atunci cand te am aproape, nu-mi mai trebuie nimic, nu? stiai ca ma simt singura daca nu esti cu mine? ..

stiai ca, doar langa tine, pot fi eu insami? stiai ca as imparti totul, doar cu tine? ..


P.S.: azi : Backstreet Boys ft. Pitbull - Helpless. pentru ca imi place. pentru ca mereu mi-au placut baietii astia.

have a sunny sunday!

Comentarii

  1. este frumoasa iubirea dar si dureroasa in acelasi timp...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, sper sa iti placa :) Raducu

    http://www.220.ro/blog/STRADA-CU-BLOGURI-Strada-Celor-5-Zambete/oCNsT9oAGI/

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc de coment, da este adevarat nu te stiu, dar blogul tau mi-a placut si am zis sa fie el primul dintre multe bloguri pe care le aveam in mine. Mi-ar face placere sa vorbim, daca si tie, gasesti pe blog in partea sus dreapta id-ul meu. Numai bine Radu

    RăspundețiȘtergere
  4. ce stare frumoasa si luminata ai! ce ma bucur cand citesc oameni fericiti! tine-o tot asa! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. draga de iubire. ea chiar intruneste cele trei componente vitale unui suflet de copil asa ca mine: vise, magie si caldura. :x
    imi place foarte mult felu' simplu si drag, sincer si asa , direct spre suflet, in care ai surprins-o. bravo>:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu