Definitiv.

revin cu forte proaspete. sunt la finalul unei perioade incarcate. sufletul meu se elibereaza, parca, de tot stresul acumulat, de toate emotiile si temerile pe care le-am avut.

vara asta a inceput frumos, cu oameni frumosi in jur. cu oameni dragi de care mi-a fost dor. cu o incurajare de la un om pe care il apreciez enorm. cu revederi frumoase sau discutii purtate cu vechi prieteni, care inca imi fac sufletul sa tresalte. ganduri bune, emotii, zambete si surprize.
am redescoperit cititul de placere, de care nu am mai avut timp in ultima vreme. astept recomandari!

un final de iulie perfect, cu planuri si vise ce par atat de aproape de realizare. 12 ore de mers cu masina, pe o vreme care mie personal imi place enorm: cer innorat, racoare, ploaie marunta. destinatia: orasul in care-mi voi petrece urmatorii, minim, 3 ani. Cluj. am ales sa-mi continui studiile aici, intr-un oras pe care nu-l vazusem vreodata. un oras care ma trimite la peste 640 de kilometri de casa.
cladiri vechi, arhitectura frumoasa, aer medieval; ingrediente care, automat, pozitioneaza acest oras intre preferatele mele. oameni frumosi, zambitori, tineri; o prima impresie care nu ma dezamageste, ba dimpotriva, ma asigura ca am facut o alegere buna. stradute inguste, mult verde, o atmosfera linistita, de un romantism aparte, pe ritmuri de rock.
din prima clipa in care am luat contact cu orasul asta, am simtit ca va fi bine. din prima clipa m-am indragostit de Cluj. am simtit ca voi reusi sa fac lucruri frumoase aici. si abia astept sa plec acolo!

august va fi plin de prieteni, de party-uri, de zile pline, frumoase, menite sa devina amintiri care sa-mi tina sufletul plin pentru o perioada de inceput, care poate fi un pic dificila, acolo, departe. s-aveti o luna frumoasa!


P.S.: azi : T.I. ft. Keri Hilson - Got your back. pentru ca imi place mult.

good night!

Comentarii

  1. uu, suna tare misto. 8-> ce facultate faci la cluj?

    RăspundețiȘtergere
  2. facultatea de stiinte politice, administrative si ale comunicarii, specializarea jurnalism :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu